Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Nemcsak Budapesten nyílnak magánkórházak: itt a legújabb, mutatjuk milyen

A Róbert Magánkórházat is megvásárló orvos-befektetői csoport vidéken terjeszkedik. Azt mondják, segítik a szakemberek itthonmaradását és földrajzilag is elérhető alternatívát nyújtanak a határontúli magyaroknak is.

A TritonLife csoport, hazánk egyik leggyorsabban fejlődő – a budapesti Róbert Magánkórházat és több fővárosi egészségügyi központot is üzemeltető – integrált magánegészségügyi szolgáltatója Debrecenben megnyitja első vidéki magánkórházát, tudatta a társaság a Forbes.hu-val.

„Debrecen hazánk második legnagyobb, de talán egyik legdinamikusabban fejlődő városa, igen jelentős egyetemi és gazdasági központ, így méltó helyszíne lehet a jövő egészségügyi szerkezete felé tett első fővároson kívüli lépéseinknek is. Kiválósági centrum rendszerben építkező szakmai vonalaink, országos-, és európai hírnevű szakembergárdánk, a területen szerzett nemzetközi szakmai tapasztalataink, mind garanciát nyújtanak arra, hogy a debreceni magánkórház is egy sikertörténet kezdete legyen” – nyilatkozta Dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke.

Stukovszky Tamás, dr. Juhász Roland és dr. Fábián Lajos a TritonLife Magánkórház Debrecen megnyitóján.

A határontúli magyaroknak is elérhető

„A kiváló debreceni szakember bázis lehetővé teszi, hogy a budapesti modellünket építsük tovább Debrecenben is. Az országban egyedülálló módon, több fontos szakterületen is szakorvos képzési joggal rendelkező budapesti magánkórházunk szakmai protokolljait és színvonalát szeretnénk kiterjeszteni, sőt tovább fejleszteni vidéki hálózatunkban is, amelynek első állomása Debrecen, ahol engem is orvossá avattak három és fél évtizeddel ezelőtt. Erre a debreceni belvárosi járóbeteg centrumunk, és a város zajától kissé távolabb eső, két korszerű műtővel, igény szerint bővíthető ágyszám kapacitással rendelkező modern, kellemes, gyógyulást segítő környezetben elhelyezkedő, világszínvonalú új eszközökkel felszerelt magánkórházunk kiváló lehetőséget ad” – teszi hozzá Fábián.

„Debrecen, a fentieken túl, mind az erdélyi, mind a kárpátaljai, mind a keleti felvidéki magyarok lakta területekhez is közel esik, így a helyszín lehetőséget ad arra is, hogy ott élő honfitársaink is megfelelő szintű szakellátást nyerjenek Debrecenben úgy, hogy közben segítjük a város erőfeszítéseit az egészségügyben dolgozó munkaerő itthon tartásában, jelentős többlet bevételi lehetőséget biztosítva számukra, továbbá akik eddig a régióból utaztak hozzánk Budapestre ellátásért, így már helyben is elérik szolgáltatásainkat” – mondta el Haraszti Péter, a TritonLife csoport társtulajdonos vezérigazgatója.

Nemrég a Doktor24 kapcsán írtunk arról, hogy új magánkórház nyílik Budapesten, az elmúlt években felpörgött a magyar magánegészségügyi piac, ami a felvásárlásokból is látszik, már külföldi szereplők is megjelentek a piacon.

A Forbes szerdán megjelenő, októberi száma a 350 milliárdos magyar magánegészségügyi piacot járja körbe: mire jó a magán és mennyiért?

Oszd meg!