A Forbes az első lépés a siker felé!

Nyerj egy utazást New Yorkba!

Reméljük, kéznél van a bakancslistád! Mert most esélyed van lehúzni róla egy tételt. Összefogtunk a 25 éves Neckermann-nal, hogy valóra váltsuk az álomutazásod! A komfortos repülőutat a LOT Lengyel Légitársaság biztosítja, akik a régióban egyedüliként, közvetlen járatokat üzemeltetnek Budapestről New Yorkba. 4 éjszakás, kétfős utat sorsolunk ki az ajánlatot választók között.

10 990 Ft
Megújítás esetén: 8 990 Ft

Add tovább a jót!

Minden új előfizetésből 3 000 forintot az általatok Facebookon megszavazott jótékony szervezetnek,
a Boldogságóra programnak adunk tovább. A pozitív pszichológia tudományos eredményeire építve adnak segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez óvodásoknak és iskolásoknak.

10 990 Ft
Megújítás esetén: 10 990 Ft

Minden, ami a sikerhez kell, egy csomagban!

Most a Forbes éves előfizetésed mellé egy MesterAkadémia Alap Kurzust is kapsz. Online videókurzusok Alföldi Róberttel, Nánási Pállal vagy Kiss Ádámmal, most először. Tanulj és inspirálódj bárhol, bármikor!

15 000 Ft
Megújítás esetén: 15 000 Ft

Koccintsunk Kreinbacherrel a sikereidre!

A sikerhez vezető úton néha hátra kell fordulni, és elismerően biccenteni a megtett utat látva. Ehhez most egy üveg Kreinbacher Extra Dry pezsgőt adunk ajándékba a Forbes előfizetésed mellé.

10 990 Ft
Megújítás esetén: 8 990 Ft

A Wolt a legjobb barátod, amikor éhes vagy!

Egy ebédre a vendégünk vagy. Rendeld meg Budapest legjobb ételeit a Wolton keresztül az előfizetésed mellé járó 3000 forintos ajándékkuponnal december 31-ig!

10 990 Ft
Megújítás esetén: 8 990 Ft

Prémium Éves Diák Előfizetés

A diákokra mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Érvényes magyar diákigazolványodat végre nem csak a kalauz kéri el, segítségével kedvezményesen hozzájuthatsz a saját havi sikeradagodhoz is! A csomag mindent tartalmaz, amit a Prémium Éves Előfizetés.

7 190 Ft
Megújítás esetén: 7 190 Ft

Te is lehetsz karizmatikus előadó!

Válaszd ezt az ajánlatot és ezzel a lehetőséget, hogy te legyél a három szerencsés egyike, aki részt vehet Bolya Imre két napos Karizmatikus előadó tréningjén! Sajátítsd el a leginspirálóbb elóadók stratégiáit és szabadulj meg a leggyakoribb előadói hibáktól!

10 990 Ft
Megújítás esetén: 8 990 Ft

Felhasználói adatok

* E-mail cím:
* Jelszó:

Előfizetés

Előfizetés típusa:
A kedvezmény mértéke a hírlapárusoknál érvényes fogyasztói árhoz képest értendő.
A hírlapárusoknál érvényes fogyasztói ár 990 Ft / lapszám.
Kedvezményre jogosító cégnév, klub vagy promóció neve:
* Kedvezményre jogosító promóciós kód, kuponkód vagy kártyaszám:
Első példány:
Darabszám:

Számlázási cím

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
Amennyiben a cég nevére szeretné kapni a számlát a Cégnév mezőt a cég pontos nevével töltse ki!
* Utca, házszám:
* Város:
* Irányítószám:
* Ország:
* Mobil:

Szállítási cím

Kézbesítési mód:
* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
* Utca, házszám:
* Város:
* Irányítószám:
* Ország:

Fizetési mód

Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
Amennyiben az OTP rendszerén keresztül fizet elő, az előfizetés lejártakor automatikusan megújítjuk az ÁFSZ- ben leírtaknak megfelelően kedvezményes áron. Így biztosan nem marad ki egy szám sem.
Banki átutalás

Adatvédelem

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót elfogadom
18. életévemet betöltöttem
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Kft. az előfizetésnek megfelelő szolgáltatást teljesítse.
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Kft. hírlevelek és egyéb közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresések megküldésére használja azokat.
Mediarey Hungary Services Kft. a szolgáltatás teljesítése céljából átadhatja adatait a következő adatfeldolgozóknak: MailChimp; Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság; OTP Mobil Kft.; OTP Bank Nyrt.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy Ön jogosult arra, hogy hozzájárulását az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon bármikor visszavonja.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése, valamint az Általános Szerződési Feltételek elfogadása kötelező.