A Forbes az első lépés a siker felé!

Csatlakozz hozzánk és és legyél te is minden hónapban Forbes-olvasó! Ismerd meg a hazai és nemzetközi üzleti élet legfontosabb eseményeit, legnagyobb sikereit és bukásait! A száraz tényadatok mellett izgalmas ötleteket és történeteket mutatunk be neked. Mostanra több mint 6200 előfizetőnk olvas minket minden hónapban. Velünk tartasz?

Ajánlataink

 • Prémium Éves Előfizetés

  Rendeld meg prémium előfizetésed ebben a hónapban kiemelt kedvezménnyel! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhet kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket.

  9 990 Ft
  Megújítás esetén:
  8 990 Ft
 • Prémium Éves Diák Előfizetés

  A diákokra mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Érvényes magyar diákigazolványod végre nem csak a kalauz kéri el, segítségével kedvezményesen juthatsz hozzá a saját siker adagodhoz minden hónapban! A csomag mindent tartalmaz, amit a Prémium Éves Előfizetés.

  7 190 Ft
  Megújítás esetén:
  7 190 Ft
 • Prémium Éves Előfizetés 3 évre

  Olvasd a letehetetlen történeteket a következő 3 évben minden hónapban, verhetetlen áron! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat 3 éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is. A legjobb árú ajánlatunk.

  23 990 Ft
  Megújítás esetén:
  23 990 Ft
 • Éves Prémium Előfizetés Pixibox beauty csomaggal

  Rendeld meg kedvezményesen előfizetésed, ami tartalmazza a nyomtatott, valamint a digitális kiadást is! Továbbá ezt a csomagot választva egy egyed Pixibox beauty csomaggal gazdagodsz, ami különféle termékeket rejt (Prada, Carolina Herrera, Colo Pure, Institut Karité Paris, stb.)

  12 990 Ft
  Megújítás esetén:
  11 990 Ft
 • Éves Prémium Előfizetés Mojo kártyatartóval

  Rendeld meg kedvezményesen előfizetésed, ami tartalmazza a nyomtatott, valamint a digitális kiadást is! Továbbá ezt a csomagot választva megkapod a jövő legbiztonságosabb kártyatartóját. A hatférfőhelyes eszköz megvédi kártyáit az adatlopástól, karcoktól és sérülésektől. Elegáns, prémium formavilág, mindennapos használatra.

  12 990 Ft
  Megújítás esetén:
  11 990 Ft
 • Éves Prémium Előfizetés Forbes notebook táskával

  Rendeld meg kedvezményesen előfizetésed, ami tartalmazza a nyomtatott, valamint a digitális kiadást is! Továbbá ezt a csomagot választva megkapod notebook táskánkat, ami egy letisztult, egyszerű darab a mindennapos rohanáshoz. A táskában egy maximum 15 hüvelykes laptop tárolható, első cipzáros rekeszében pedig minden fontos dolog (pl.: kulcs, pénztárca, telefon) elfér.

  12 990 Ft
  Megújítás esetén:
  11 990 Ft
 • Éves Prémium Előfizetés egyedi címlappal

  A korábban hatalmast sikert aratott ajánlatunk újra elérhető. Ha ezt a csomagot választod, akkor egy megfelelő fotódból elkészítjük a saját egyedi címlapodat, amit elküldünk a részedre. Ez egy nagyszerű ajándék, ha valakit motiválni, inspirálni szeretnél. Az ajánlat tartalmaz mindent, ami a Prémium Éves Előfizetés esetében elérhető.

  12 990 Ft
  Megújítás esetén:
  11 990 Ft

Kérjük válaszd ki, hogy új előfizetőként vagy megújítóként rendelsz!