A Forbes az első lépés a siker felé!

Prémium éves előfizetés + Lindt vásárlási utalvány

Forbes előfizetésed mellé most 10.000 Ft értékű Lindt vásárlási utalványt adunk ajándékba!

Az e-mailben kapott kuponkód kizárólag a Lindt webshopján váltható be, 2020. november 4. és 2021. február 28. között. A kuponkód minden, a webshopban elérhető és készleten lévő termékre érvényes. A kuponkód egyszeri vásárlásra jogosít, más kuponkóddal, kedvezménnyel nem összevonható. A kupon készpénzre nem váltható. Technikai okokból a kuponkóddal a 10 000 Ft feletti ingyenes házhozszállítási kedvezmény nem vehető igénybe, és a szállítási díjat az utalvány nem tudja fedezni. 

10 990 Ft
Megújítás esetén: 10 990 Ft

Prémium éves előfizetés + BioTechUSA reggeli csomag

Forbes előfizetésed mellé most egy 10.000 Ft értékű BioTechUsa édes reggeli csomagot kapsz ajándékba, amelynek tartalma:
– Protein Pancake -  magas fehérjetartalmú palacsintapor édesítőszerrel, hozzáadott cukor nélkül;
– Peanut Butter -  kizárólag földimogyorót és sót tartalmazó mogyoróvaj pálmaolajmentesen, kókuszolajmentesen, tartósítószer és cukor hozzáadása nélkül;
– Protein Cream -  kakaós kenhető krém mogyoróval, tejsavó fehérjével, édesítőszerrel;
– Zero Syrup - szirup édesítőszerekkel.
10 990 Ft
Megújítás esetén: 10 990 Ft

Támogass egy jó ügyet prémium éves előfizetéseddel!

Ha ezt az opciót választod, Forbes előfizetésedből, most 3.000 forintot az InDaHouse Hungary Egyesületnek adományozunk.

Az InDaHouse Hungary Egyesület borsodi aprófalvakban és egy cigánytelepen élő gyerekek tanításával, fejlesztésével foglalkozik. Jelenleg 150 gyerekkel dolgoznak, de nagyon szeretnék, ha ez a szám 2021-ben elérné a 200-at, hisz ez azt jelentené, hogy sikerült felvenni a telepi iskolás gyerekeket a programjukba. Ők jelenleg is arra várnak, hogy elegendő önkéntes tudjon velük foglalkozni hétről hétre. Előfizetésed egy részével ezt az építkező munkát támogatod.

10 990 Ft
Megújítás esetén: 10 990 Ft

Prémium éves előfizetés + választható ajándék könyv

Olvass még több jó történetet! Forbes előfizetés mellé most ajándékba választhatsz egy könyvet is!

10 990 Ft
Megújítás esetén: 10 990 Ft

Prémium éves előfizetés + Szülők nagy mobilkönyve

Te tudod, mi történt ma a gyerekeddel a neten? Ez a könyv átfogó, szakértő képet és praktikus, akár már aznap használható tippeket ad a tudatos internethasználathoz. Forbes előfizetésed mellett most a Szülők nagy mobilkönyvét is házhoz visszük.

12 990 Ft
Megújítás esetén: 12 990 Ft

Prémium éves előfizetés + Lelkes naptár

Forbes előfizetésed mellé most a 2021-es Forbes Lelkes naptárt adjuk, amiben minden hónapban más-más témához kapcsolódva olvashatsz lelkesítő sorokat. Egy naptár, ami erőt ad 2021-hez. Inspirálódj a Forbes által válogatott szakemberek tanácsaiból és útmutatásaiból! A Lelkes naptár várható kiszállítása 2020. december.

12 990 Ft
Megújítás esetén: 12 990 Ft

Prémium éves előfizetés + MesterAkadémia éves bérlet

Forbes előfizetésed mellé most éves MesterAkadémia bérletet adunk, így a sikersztorik mellett az összes mester összes kurzusából is inspirálódhatsz bárhol, bármikor!

12 990 Ft
Megújítás esetén: 12 990 Ft

Prémium Éves Előfizetés

Rendeld meg prémium előfizetésed ebben a hónapban kiemelt kedvezménnyel! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes kiszállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket!

10 990 Ft
Megújítás esetén: 8 990 Ft

Prémium Éves Diák Előfizetés

A diákokra mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Érvényes magyar diákigazolványodat végre nem csak a kalauz kéri el, segítségével kedvezményesen hozzájuthatsz a saját havi sikeradagodhoz is! A csomag mindent tartalmaz, amit a Prémium Éves Előfizetés.

7 190 Ft
Megújítás esetén: 7 190 Ft

Felhasználói adatok

* E-mail cím:
* Jelszó:

Előfizetés

Előfizetés típusa:
Kedvezményre jogosító cégnév, klub vagy promóció neve:
* Kedvezményre jogosító promóciós kód, kuponkód vagy kártyaszám:
Első példány:
Darabszám:
Ajándékba adom (ajándékkártya letöltése)

Ajándék

Kérjük válasszon:

Ajándék

Kérjük válasszon:

Ajándék

Kérjük válasszon:

Számlázási cím

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
Amennyiben a cég nevére szeretné kapni a számlát a Cégnév és az adószám mezőt a cég pontos nevével és adószámával töltse ki!
Adószám (cég esetén kötelező):
* Ország:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:
* Mobil:

Szállítási cím

Kézbesítési mód:
* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
* Ország:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:

Fizetési mód

Bankkártyás fizetés (automatikus megújítással)
Amennyiben ezt az opciót választja, az előfizetést annak lejártakor automatikusan megújítjuk az ÁSZF-ben leírtaknak megfelelően, kedvezményes áron. Így biztosan nem marad ki egy szám sem.
Bankkártyás fizetés
Banki átutalás
Jóváírás

Adatvédelem

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót elfogadom
18. életévemet betöltöttem
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Zrt. a megrendelt szolgáltatást teljesítse.
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint abból a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Zrt. hírleveleket és egyéb közvetlen üzletszerzési és marketing célú ajánlatokat küldjön nekem..
Mediarey Hungary Services Zrt. a szolgáltatás teljesítése céljából átadhatja adatait a következő adatfeldolgozóknak: MailChimp; Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság; OTP Mobil Kft.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon jogosult a hozzájárulását később visszavonni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése, valamint az Általános Szerződési Feltételek elfogadása kötelező.