A Forbes az első lépés a siker felé!

Csatlakozz hozzánk és és legyél te is minden hónapban Forbes-olvasó! Ismerd meg a hazai és nemzetközi üzleti élet legfontosabb eseményeit, legnagyobb sikereit és bukásait! A száraz tényadatok mellett izgalmas ötleteket és történeteket mutatunk be neked. Mostanra több mint 6200 előfizetőnk olvas minket minden hónapban. Velünk tartasz?

Ajánlataink

 • Éves előfizetés - nyomtatott és digitális

  Csatlakozz és legyél te is minden hónapban Forbes-olvasó! Az előfizetés tartalma:
  - 12 lapszám nyomtatott és digitális kiadása

  - Ingyenes szállítás
  - Forbes Espresso hírlevél

  10 990 Ft
  Megújítás esetén:
  9 990 Ft
 • Éves diák előfizetés - nyomtatott és digitális

  Fontos a sikered, így érvényes magyar diákigazolványoddal kedvezményesen fizethetsz elő. Előfizetésed tartalma:
  - 12 lapszám nyomtatott és digitális kiadása, ingyenes szállítással

  - Forbes Espresso hírlevél
  - Magazinonként közel 300 Ft kedvezmény

  7 190 Ft

Kérjük válaszd ki, hogy új előfizetőként vagy megújítóként rendelsz!

Előfizetésedet online bankkártyás átutalással, vagy banki átutalással tudod kifizetni. Amennyiben cégként fizetsz elő, van lehetőséged átutalásos számlát kérni, kérjük ezesetben vedd fel velünk a kapcsolatot az elofizetes@forbes.hu email címen! Csekken történő előfizetésre nincs lehetőség.
Amennyiben előfizetésed a hónap 22. napjáig megrendeled, úgy a következő hónapban már megküldjük neked a magazint. Amennyiben később rendelsz, úgy a következő magazint nem tudjuk biztosítani, egy hónappal később indul az előfizetésed.
A digitális kiadást Android vagy iOS operációs készülékeken érheted el. Kérjük töltsd le a Forbes Magyarország applikációt telefonodra vagy táblagépedre, majd lépj be a regisztrációkor/rendeléskor megadott e-mail jelszó párossal. Amennyiben elfelejtetted a jelszavad, ide kattintva tudsz újra igényelni.
Előfizetésed lejártáról e-mailben és a lapszámmal kiküldött értesítőkben kapsz tájékoztatást, a lejárati és az azt megelőző hónapban. Ennek ellenére előfizetésedet bármikor megújíthatod, ha a megújítom az előfizetésem gombra kattintasz ezen az oldalon. Amennyiben az automatikus megújítás funkcióval fizettél elő, úgy előfizetésedet megpróbáljuk automatikusan megújítani annak lejártakor, hogy kihagyás nélkül olvashass minket. Ezt a funkciót lemondhatod, erről szintén e-mailben illetve az utolsó magazinhoz csatolt levélben értesítünk.
Akkor írj nekünk az elofizetes@forbes.hu e-mail címre, és segíteni fogunk! Általában 3 munkanapon belül válaszolunk.