A Forbes az első lépés a siker felé!

Csatlakozz hozzánk és és legyél te is minden hónapban Forbes-olvasó! Ismerd meg a hazai és nemzetközi üzleti élet legfontosabb eseményeit, legnagyobb sikereit és bukásait! A száraz tényadatok mellett izgalmas ötleteket és történeteket mutatunk be neked. Mostanra több mint 6200 előfizetőnk olvas minket minden hónapban. Velünk tartasz?

Ajánlataink

 • Prémium Éves Diák Előfizetés

  A diákokra mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Érvényes magyar diákigazolványod végre nem csak a kalauz kéri el, segítségével kedvezményesen juthatsz hozzá a saját siker adagodhoz minden hónapban! A csomag mindent tartalmaz, amit a Prémium Éves Előfizetés.

  7 190 Ft
  Megújítás esetén:
  7 190 Ft
 • Éves Prémium Előfizetés egyedi címlappal

  A korábban hatalmast sikert aratott ajánlatunk újra elérhető. Ha ezt a csomagot választod, akkor egy megfelelő fotódból elkészítjük a saját egyedi címlapodat, amit elküldünk a részedre. Ez egy nagyszerű ajándék, ha valakit motiválni, inspirálni szeretnél. Az ajánlat tartalmaz mindent, ami a Prémium Éves Előfizetés esetében elérhető. (Szállítási információ: Az egyedi címlapokat, folyamatosan, jellemzően a megrendelés után 30 nappal kézbesítjük.)

   
  12 990 Ft
  Megújítás esetén:
  11 990 Ft
 • Prémium Éves Előfizetés

  Rendeld meg prémium előfizetésed ebben a hónapban kiemelt kedvezménnyel! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhet kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket.

  10 990 Ft
  Megújítás esetén:
  8 990 Ft
 • Éves előfizetés + Legyél Jobb! Nap belépő

  Válaszd egyedi, limitált ajánlatunkat, és éves előfizetésed mellé rendelj most jegyet a Legyél Jobb! Napra, verhetetlen áron! Az előfizetés tartalmazza a standard belépőjegyet a rendezvényre, a nyomtatott magazinokat 12 hónapon keresztül ingyenes szálítással, valamint az összes korábbi magazint digitális formában, a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

  18 940 Ft
  Megújítás esetén:
  18 940 Ft

Kérjük válaszd ki, hogy új előfizetőként vagy megújítóként rendelsz!