Előfizetés

A Forbes az első lépés a siker felé!

Csatlakozz hozzánk és és legyél te is minden hónapban Forbes-olvasó! Ismerd meg a hazai és nemzetközi üzleti élet legfontosabb eseményeit, legnagyobb sikereit és bukásait! A száraz tényadatok mellett izgalmas ötleteket és történeteket mutatunk be neked. Mostanra több mint 6200 előfizetőnk olvas minket minden hónapban. Tarts velünk!

Kérjük válaszd ki, hogy új előfizetőként vagy megújítóként rendelsz!


Ajánlataink

 • Prémium Éves Előfizetés
  10 990 Ft     Megújítás esetén: 8 990 Ft

  Rendeld meg prémium előfizetésed ebben a hónapban kiemelt kedvezménnyel! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket.

 • 4 Éves Előfizetés
  29 990 Ft     Megújítás esetén: 29 990 Ft

  Itt a következő 4 év, nekünk van rá egy ajánlatunk: megmutatunk egy másik valóságot! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat négy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket.

 • Prémium Éves Diák Előfizetés
  7 190 Ft     Megújítás esetén: 7 190 Ft

  A diákokra mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Érvényes magyar diákigazolványod végre nem csak a kalauz kéri el, segítségével kedvezményesen juthatsz hozzá a saját siker adagodhoz minden hónapban! A csomag mindent tartalmaz, amit a Prémium Éves Előfizetés.

 • Prémium Éves Előfizetés Különszámokkal
  14 990 Ft     Megújítás esetén: 14 990 Ft

  Rendeld meg prémium előfizetésed ebben a hónapban kiemelt kedvezménnyel! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is, és a Forbes összes különszámát egy éven keresztül.