Forbes események

A Forbes nem csak egy lap, hanem egy közösség is, ahová jó tartozni. Ahol mindig izgalmas személyek mutatkoznak be, inspiráló beszélgetések születnek és történetek elevenednek meg.

Hisszük, hogy mi, A Forbes készítői, szereplői és olvasói sokmindenben egyformán gondolkodunk: van miről beszélnünk!

Legyél részese a sikertörténeteknek élőben is a Forbes eseményeken!

Következő eseményeink

Forbes Kilövés
2018.02.28

Márciusi Kilövés

Jegyek Megnézem

Legyél jobb! nap
2018.04.19

Legyél jobb! nap

Életed nagy részét a munka teszi ki. Nap mint nap veled van a márka, amit képviselsz, a projekt, amit vezetsz, a szöveg, amit írsz, a termék, amit eladsz, a feladat, amit delegálsz, a probléma, amit megoldasz, az ötlet, amit megvalósítasz, a kampány, amit menedzselsz, a stratégia, amit újragondolsz, a büdzsé, amit tervezel, a koncepció, amit kitalálsz, a kutatás, amit értékelsz, a környezet, amit alakítasz, és a cég, aminek dolgozol.

Jegyek Megnézem

Korábbi eseményeink

Forbes Kilövés
2018.01.30

Februári Kilövés

Megnézem

Forbes Gála
2018.01.18

Forbes Évindító Gála 2018 powered by KPMG

Együtt kezdtük az évet címlaposainkkal és a Forbes magazinban szereplő legsikeresebb és legbefolyásosabb magyar vállalkozókkal és üzleti vezetőkkel. A pódiumon Váradi Józseffel, a Wizz Air alapító vezérigazgatójával és Juraj Vaculikkal, az AeroMobil tulajdonosával beszélgettünk, aki nem csak csak kitalált, de meg is alkotott egy repülő autót. Velünk volt a színpadon Andrea Sartori, a KPMG sporttanácsadási csoport globális vezetője is.

Megnézem

Forbes Kilövés
2017.11.28

Decemberi Kilövés

Megnézem

Forbes Kilövés
2017.11.15

Forbes Life Kilövés

A Forbes Life életmód különszámunkban megírjuk, szerintünk milyen a jó élet. Utazókon, divattervezőkön, celebeken vagy éppen a legjobb éttermekbe szállító vidéki gazdálkodókon keresztül mutatjuk meg, milyen azt művelni, élni. A Life Kilövésen legújabb Life különszámunk 3 alanyával arról beszélgetünk, hogyan lehet jól és legmagasabb minőséget fogyasztva élni, úgy, hogy még ne essünk felesleges túlzásba, az ízlést, arányérzéket és kifinomultságot megtartva.

Megnézem

Forbes Kilövés
2017.10.31

Novemberi Kilövés

Megnézem

Forbes Flow
2017.10.11

Forbes Flow 2017

Ők azok, akikről országunk napról napra egy kicsit jobb hellyé válik. Ők a mi hőseink, ők a Forbes hősei: kicsik és nagyok, jövőbe mutatók, bevállalosak, hétköznapiak, vagy épp a hétköznapi élettől teljesen elrugaszkodottak. Együtt építkezünk és változunk, együtt építjük a lapot. És a világot. A FLOW erről az áramlásról szól.

Megnézem

Forbes Kilövés
2017.10.03

Októberi Kilövés

Megnézem

Forbes Country Tour
2017.09.12

Forbes Country Tour

Megnézzük mennyit számít a Forbesos történetekben a kooperáció és a jó kapcsolatok építése. Az inspiráció garantált.

Jegyek Megnézem

Forbes Gála
2017.09.06

Családi Gála 2017

Szeptemberben harmadszor jelenik meg a legnagyobb családi vállalkozások listánk. Ebből az alkalomból meghívjuk az ország legjelentősebb családi vállalkozóit, akik valamelyik listán szerepeltek. Szeretnénk egy zártkörű alkalmat teremteni arra, hogy megismerjék egymást és a szerkesztőséget.

Megnézem

Google+