Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A Mészáros-Jészai-féle 4iG IT-szolgáltató honlapja.

Jól indult a hét a 4ig-nek, nyertek kétmilliárd forintnyi közbeszerzést

Beszédleíró műtéti naplót telepítenek és hálózati aktív eszközöket szállítanak.

Jól indult Jászai Gellért 4ig-jének a hétfő, a Budapesti Értékdőzsdén megjelent közlemények szerint két közbeszerzést is elnyertek.

Az egyik tendert a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) hálózati aktív eszközök szállítására, és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására nyerték el. A közlemény szerint a projekt célja a köznevelési, a szakképzési, a felsőoktatási és a felnőttképzési rendszer digitális átalakításához és Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájának megvalósításához kapcsolódóan a KIFÜ hálózatának bővítése aktív hálózati eszközökkel és bővítő modulokkal, több mint félmilliárd forintért.

A másik, combosabb tender az egészségügyben került meghirdetésre, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) Egészséges Budapest projektben résztvevő 25 intézménye részére a 4iG Nyrt. szállítja és telepíti majd a műtéti napló beszédleíró szoftvereket, összesen közel másfélmilliárd forint értékben.

Oszd meg!