Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Sikeres fogadások a hazai olimpikonokra: valaki ezresből csinált egymillió forintot, mert három vízilabdameccset eltalált

Az olimpiai bő két hete alatt rengeteg eseményre lehetett fogadni, minden második fogadó például jól tippelte meg a magyar érmek számát – derült ki a Szerencsejáték Zrt. forbes.hu-nak eljuttatott közleményéből.

Hat arany, hét ezüst és hét bronz lett a magyar csapat mérlege a vasárnap befejeződött tokiói olimpián. A magyar olimpiai csapat által megszerzett érmek számára vonatkozó fogadási lehetőségek kapcsán rögtön érdemes kiemelni, hogy a Tippmixen és a Tippmixprón leadott fogadások 56,5 százaléka helyesnek bizonyult, legalább 17, legalább 18 vagy legalább 19 érmet várva. A magyar sportolók végül 20 dobogós helyezéssel mindhárom felsorolt esetben az optimistább tippmixelők várakozásait teljesítették be.

Több mint 14 évnyi munkának felel meg a magyar olimpiai aranyérem

A győztes olimpikonok és a tippelők

Szilágyi Áron (kardvívás): a fogadók bíztak a sportolóban, amit jól jelez, hogy a szereplésére érkezett tippek 94 százaléka érkezett az „1-4. helyen végez” kimenetelre, amiért 1,80-as odds járt.

Milák Kristóf (200 méteres pillangóúszás): bár saját világrekordját nem sikerült megdöntenie (az erre vonatkozó fogadási lehetőségre beérkezett tippek 49 százaléka lett helyes, a nyertes odds 1,85-ös volt), de így is nagy fölénnyel, új olimpiai rekordot úszva nyert. 

forrás: Milák Kristóf

Milák Kristóf a Forbes 2020-as 30/30-as listáján is szerepelt. // fotó: Derencsényi István

Lőrincz Tamás (kötöttfogású birkózás, 77 kilós súlycsoport): a beérkezett több mint 13 ezer fogadás 79 százaléka várta a 34 éves magyar világbajnok diadalát, a jó tippért 1,30-as nyertes oddsot lehetett elkönyvelni.

Kopasz Bálint (kajak, 1000 méter): a fogadók nagy többsége az első két hely valamelyikére várta a helyezésére vonatkozó fogadási soron, a tippek 90 százaléka érkezett erre az opcióra, amelyért 1,80-as volt a legmagasabb és 1,40-es a záró odds.

Tótka Sándor (kajak, 200 méter): első helyen zárt, így közel 12 ezer tipp vált helyessé azzal, hogy a dobogóra várta a magyar versenyzőt.

Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Bodonyi Dóra (kajak 4, 500 méter): arra, hogy meglesz az aranyérem, a tippek 86 százaléka számított a helyezésre vonatkozó fogadási soron.

Meglepő eredmények a csapatsportokban = több jutalom

Női vízilabda-válogatott: az orosz csapat ellen aratott 11-9-es bronzmeccs sikere azt jelentette, hogy a végkimenetelre a beérkezett több mint 44 ezer fogadás 40 százaléka helyes lett, 1,85-ös nyereményszorzó mellett.

Férfi vízilabda-válogatott: a bronzmeccsen 9-5-re legyőzték a spanyolokat. A beérkezett közel 50 ezer tipp 29 százaléka bizonyult tökéletesnek, a helyes megérzéshez 2,40-es szorzó társult.

Női kézilabda-válogatott: a negyeddöntőt 26-22-es vereséggel zárták a norvégokkal szemben, a norvég győzelmet és 57 gólnál kevesebbet váró fogadók helyes tippjükkel 2,05-ös oddsot könyvelhettek el.

Az olimpia egyik legnagyobb magyar szenzációja az volt, hogy a magyar női vízilabda-válogatott még a csoportmeccsek során legyőzte az olimpián 13 éve veretlen – és végül az idei viadalon is aranyérmet szerző – amerikai együttest. Ennek az eredménynek valaki kimondottan örülhetett. Ő három vízilabdameccs meglepő végkimenetelét is eltalálta 3-as kötésével, ezer forintos tétre több mint egymillió forintos nyereményt elkönyvelve.

Itt a Forbes friss sportlistája: ilyen még nem volt az élen

Fotó: Kyle Dias // Unsplash

 

Oszd meg!