Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Rishi Deep - Unsplash

Mennyit keres az Apple egy Iphone-on?

Bemutatta az Apple az új Iphone-okat, az amerikai Techinsights összeszedte, körülbelül mennyibe kerülnek egy telefon alkatrészei.

Az amerikai Techinsights nevű oldalnál minden ősszel tűkön ülve várják a legújabb Iphone bemutatását, nem volt kivétel az idei sem. Hosszú cikkben elemzik, mit kell tudni az új Iphone Xs és az Xs Max minden egyes négyzetmilliméteréről. A cikkben nem is ez talán a legérdekesebb, hanem az a rész, amikor összeszedik, mennyibe kerülnek a nemrég bemutatott Iphone-ok különböző részei, összehasonlítva a tavalyi Iphone X-szel.

Számításaik alapján a kijelző a legdrágább (80,5 dollár), ezt követi a processzor-modem (72 dollár) és az akkumulátor (58 dollár).

Arról már a Portfolio.hu számol be, hogy mekkora hasznot jelent ez az Apple számára. Az Iphone Xs Max 256 gigabájtos verziója 1249 dollárba kerül, a fejlesztéseket, munkaerőköltségeket nem számítva az új Xs Max előállítása pedig csak 443 dollár,

azaz telefononként 806 dollárt keres a cég.

Itt a trónkövetelő: már az Amazon is 1 billió dollárt ér

Film készült a startupról, amiről már senki sem beszél, pedig majdnem odaverte a padlóhoz az Apple-t is

Oszd meg!