Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Melania Trumpnak esze ágában sincs visszatérni a Fehér Házba

A volt first lady nem vágyik egykori címére, pedig férje, Donald Trump kacérkodik azzal, hogy 2024-ben induljon az elnöki címért.

 „Melania Trump nem szándékozik csatlakozni férje kampányához” – mondta Kate Bennett, a CNN tudósítója vasárnap. „Több közeli ismerősével beszéltem, és mind azt mondták, igazából egyáltalán nem szeretne visszatérni a Fehér Házba, hogy ismét first lady lehessen.”

A volt elnök, Donald Trump hivatalosan ugyan még nem jelentette be, hogy 2024-ben indulna az elnökválasztáson, de számos alkalommal célozgatott rá, mondván, támogatói nagyon örülnének, ha így döntene, írja a Business Insider.

Melania év eleje óta visszavonultan él. Forrás: Creative Commons // The White House

Korábbi tudósítások szerint Melanie boldog és kipihent, mióta az év elején elhagyta a Fehér Házat.

Nem nagyon mutatkozik a nyilvánosság előtt, nem úgy, mint néhány elődje, és hivatalos eseményeken is ritkán vesz részt.

„Visszavonult a Mar-A-Lago-ban lévő birtokukra, és édesanyaként él – mondta Bennett. – Köztudottan nem az a személyiség, aki különösen szeretne a nyilvánosság előtt élni.”

Donald Tump viszont elkezdett pénzt gyűjteni és gyűléseket tartani, holott még nem mondta ki a végső szót, vajon indul-e a 2024-es amerikai elnökválasztáson.

Borítókép fotó: Creative Commons // The White House

Oszd meg!