Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Az első képek a Jóbarátok visszatérésről – Central Perk, hálaadási pulyka, Cindy Crawford

Éééés, elérkezett a nap, amire minden Jóbarátok rajongó várt: az HBO Go-n elérhető az Újra együtt címet viselő, visszatérős epizód. 

Forrás: HBO Magyarország

Az HBO Magyarország forbes.hu-nak eljuttatott közleménye szerint az HBO Go-n már elérhető a magyar feliratos nosztalgiaepizód.

Eleinte úgy volt, hogy csak az amerikai HBO Max-hoz érkeznek a Jóbarátok, de múlt héten bejelentették, hogy a tengerentúli premierrel egyidőben az HBO Go-ra is felkerül a Jóbarátok új epizódja, így a magyar nézőknek sem kell várniuk a kultsorozat visszatérő epizódjára.

Itthon is a világpremierrel egyidőben jön az új Jóbarátok

Az epizódban mind a hat főszereplő – Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler), és David Schwimmer (Ross) – megjelenik, hogy az eredeti forgatási helyszínen nosztalgiázzanak egy jót.

A színészek bejárják a forgatási helyszíneket, megjelenik a két New York-i lakás, a Central Perk kávézó, lesznek meglepetések, és a szereplők egyes jeleneteket is újraolvasnak vagy újrajátszanak.   

Olvasóproba. Forrás: HBO Magyarország

A hatos mellett például Monica szerelme, Richard (Tom Selleck), „ó-te-jó-ég” Janice (Maggie Wheeler) és a Rachel egyik húgát alakító Reese Witherspoon is megjelenik majd, és a hírek szerint feltűnik Cindy Crawford, Justin Bieber, Lady Gaga és David Beckham. 

Az HBO a premier alkalmából exkluzív képeket is közölt, ezeket az alábbi galériában találjátok.


Oszd meg!