Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Zigzag mászófal Budapesten. Fotó: HBH / Facebook

Elkészült az új játszótér a budai Duna-parton – felnőtteknek!

A Zigzag kültéri mászófala a Petőfi-híd budai hídfője mellett kapott helyet. A moduláris eszközt egy magyar csapat fejleszti, az első darabot Grönlandon építették fel. 

A magyar Hart Body Hang (HBH) csapata eredetileg felnőtteknek tervezett, kültéri tornaparkokat fejlesztett, de tavaly ősszel kijöttek legújabb újdonságukkal: a Zigzag névre keresztelt, moduláris kültéri mászófallal. Ahogy arról korábban írtunk, az első ilyen mászófalat Grönlandon húzták fel. 

Zigzag moduláris, kültéri mászófal Budapesten. Fotó: HBH

A csapat most Facebook-on tette közzé, hogy a budapesti Goldmann György téren elkészült az egyik legújabb mászófaluk, bárki kipróbálhatja. 

A Zigzag és a HBH történetét itt olvashatod:

Borítókép: Zigzag mászófal Budapesten. Fotó: HBH / Facebook

Oszd meg!

Arra fókuszálunk, hogy mi az emberek természetes erőssége, és a vezetőségi időnket arra szánjuk, hogy megpróbálunk lehetőséget találni nekik, hogy minden nap használhassák ezeket az erősségeiket.

Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója