Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Csányi szingapúri alapja 890 millió forintnyi OTP-részvényt vásárolt

Csányi Sándorral, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatójával szoros kapcsolatban álló szingapúri Sertorius Global Opportunities Fund PTE. Ltd szerdán 90 ezer OTP-részvényt vásárolt 890,19 millió forint értékben – közölte az OTP a tőzsde honlapján csütörtökön. A részvényenkénti átlagár 9891 forint volt – írja az MTI. Az OTP-részvények árfolyama csütörtökön, a tranzakció bejelentése után 10 050 forintról 10 150 forintra nőtt, amely mintegy 3 százalékkal magasabb az előző napi záróárnál.

Csányi Sándor nemcsak az OTP környékén aktív mostanában: A Gazdasági Versenyhivatal (GHV) augusztus másodikán hagyta jóvá, hogy irányítást szerezzen a Hungerit Zrt. felette, ami ott van az ország öt legnagyobb húsfeldolgozója között.

 

Tovább nő Csányi agrárbirodalma: újabb nagy falatot nyeltek le

Csányi Sándor márciusban felkerült az amerikai Forbes a világ leggazdagabb embereit összegyűjtő listájára is. Csányi a leggazdagabb magyar, 1,4 milliárd dolláros vagyonával az OTP elnök-vezérigazgatója az amerikai lista 1999, helyére fért fel.

Csányi újra a világ leggazdagabbjai között, több meglepetés is a Forbes-listán

Oszd meg!