A Forbes-címlapos, aki Trumppal szelfizik

Kapitány István a Forbes címlapján mosolyog. Kapitány István a Fehér Házban, Trumppal szelfizik (és mosolyog). De kicsoda Kapitány István? Annak ellenére, hogy aligha van nála magasabb pozícióban dolgozó magyar menedzser […]

Bővebben

Baji Balázs gondolt egyet, elment az El Caminóra – aztán szárnyalni kezdett

A világbajnoki bronzérmes magyar gátfutó a Forbes Kilövés vendége volt. 

Baji Balázs a magyar futósport legjobb világbajnoki eredményével büszkélkedhet – 2017-ben Londonban szerzett bronzérmet, csak a regnáló olimpiai bajnok és a címvédő előzte meg. Egy évvel korábban az Európa-bajnokságon szerzett ezüstöt. A mostani fedettpályás szezon legfontosabb versenyének számító kontinensviadalt egy edzésen összeszedett sérülés miatt volt kénytelen kihagyni.

Baji Balázs, gátfutó a Forbes Kilövés márciusi rendezvényén.

Baji Balázs, gátfutó a Forbes Kilövés márciusi rendezvényén. Jobbra Galambos Márton, a magazin főszerkesztője

Vannak szponzorai, jól és lendületesen beszél közönség előtt is, nem közhelyeket vagy begyakorolt kommunikációs paneleket puffogtat. Nemcsak kiváló sportember, de üzleti potenciál is van benne, a modern “gladiátoroknak” pedig egyre fontosabb, hogy a pályán kívül is keressenek pénzt, több lábon álljanak. 13 ezren követik a közösségi médiában – ami nem számít rossznak, mert bár az atlétika népszerű látványsport, Magyarország a futószámokban nem számít nagyhatalomnak.

A Forbes Kilövés a magazin havi rendszerességű rendezvénye, a megjelenés előtt egy nappal beszélgetünk a lapban szereplőkkel – aztán kötetlen formában folytatódik az eszmecsere a lapot olvasókkal együtt. A márciusi számban ötödik alkalommal közöltük a legértékesebb magyar sportolók listáját, ezen Baji Balázs a 9. helyet szerezte meg – megelőzve például Dzsudzsák Balázst vagy Nagy Lászlót. Ennek apropóján ültünk le vele.

 

A márciusi Kilövésről készült képeket itt lehet megnézni, Balázzsal hosszabban is interjúztunk karrierjének eddig legsikeresebb, a 2017-es év végén.

Én futottam, anyukám kergetett – nagyinterjú Baji Balázs vb-bronzérmes gátfutóval

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő