Mindenki
más
előtt!

Forbes Kilövés - 2019.április 1. 17:30

M

Időpont: 2019.04.01

Helyszín: DNB Budapest - Marriott Hotel Budapest (Budapest, Duna korzó 1.)

Partnerünk

.

Kattints a gombra a képek megtekintéséhez.Képek megtekintése

Vendégeink voltak:

Fördős ZéFördős Zé megmászta a ranglétrát. Dolgozott apja mellett, cateringesként, főzött rendezvényeken, éttermekben, csak ezután kezdtek családi vállalkozásba: ő főzött, testvére pedig megtanult kamerát és vágóprogramot kezelni, így alkották meg közösen a Szárnyas Ízvadász vlogot. Az első videót, több, mint egy évig készítették elő. Jó szakmai visszajelzéseket kaptak, de pénzt nem, így hát feltették a netre vlog formában, támogatók nélkül. Néhány nap múlva már a leglátogatottabb online újság, az index.hu kérte fel őket, hogy csináljanak rendszeresen videókat, egy szponzorral. Ezután jött az RTL és a Konyhafőnök, aminek 2014 óta állandó zsűritagja. A Street Kitchen pedig időközben egy meghatározó brand lett.

Czakó BorbálaCzakó Borbála a Demján-féle menedzserképző után New Orleansban szerzett MBA-diplomát, értékpapírokról, értéktőzsdéről, nemzetközi pénzügyekről tanult egy olyan időszakban, amikor Magyarországon még senki. Tíz évet töltött a Világbank egyik leányvállalata élén, volt londoni nagykövet, most pedig a HBLF elnöke és stratégiai tanácsadó az EY-nál. Nemrég ismét megkereste a Világbank, ezúttal alelnöki pozícióval, ő azonban úgy döntött, marad itthon.

Földessy MargitMargitosok – így nevezik magukat azok, akik Földessy Margit Szindra Stúdiójába jártak vagy járnak. Mozogni, táncolni, beszélni, rögtönözni, énekelni és verset mondani. De leginkább együtt játszani. Földessy Margit azért érti ennyire a gyerekek, a kamaszok nyelvét, mert örökre gyerek maradt. Édesapja a legendás bonviván, Földessy Géza, édesanyja Komlós Juci színésznő volt, de felmenői közt sorolhatjuk Komlós Vilmost, akinek neve az egykori legendás Hacsek és Sajóból lehet ismerős. Keresztanyja pedig Kiss Manyi, szintén színésznő.

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések és Forbes Kvíz

19.10-20.30

Kötetlen beszélgetés és fogadás

Mi a Forbes Kilövés?

A friss lapszám megjelenése előtt izgatottak vagyunk: a lap kijön a nyomdából.

Egy hónapos munka vége ez, ami kezdődik újra elölről, de egy estére szeretnénk megállni és együtt ünnepelni. Átadni Nektek az érzést, az élményt, mikor kezünkbe vesszük a még meleg, festékillatú friss lapszámot.

A Kilövésen elsőként Ti vehetitek a kezetekbe a Forbes legújabb számát, miközben megelevenedik a lap: minden hónapban az aktuális szám 2-3 szereplőjével beszélgetünk, élőben. Kiderül, mi maradt ki a lapból és kulisszatitkokat is elárulunk a szerkesztőség életéből.

Találkozzunk április 1-én, 17:30-tól a Marriott Hotel éttermében, a DNB Budapestben!

 

Google+