Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Fluor: Lezártuk a régi Wellhellót teljesen

A heti Forbes Élőben Galambos Márton főszerkesztő Fluor Tomival, a Wellhello zenekar egyik frontemberével beszélgetett.

Flour a Covid-világról azt mondta, tavasszal már igyekezett a pozitív dolgokra koncentrálni és tartani a lelket a zenekar többi tagjában. Amikor az újbóli lezárást bejelentették a járványhelyzet romlása miatt, akkor volt egy egyhetes megzuhanása, mert biztos lett, hogy májusban nem lesz koncert még.

„Arra jutottam, hogy csinálhatom azt is, hogy dühös vagyok, meg hisztizem, meg szomorú vagyok, és nyilván vagyok is, mert hullámzom, de úgy vagyok vele én is, és Diaz (a Wellhello másik tagja) is, hogy használjuk ki az időt, mert most végre van.”

Fluor Tomi a Forbes Élőben

Fluor Tomi a Forbes Élőben

Nyolc klipet meg is csináltak, készül az új album, ami az eddig megszokott Wellhellótól különbözni fog. „A régi stílust elengedtük, mert úgy éreztük, hogy rutinból csináljuk. Szeretjük, meg minden, csak úgy éreztük, egy kicsit szerelmesebbnek kéne lenni.” Stílusban és sok minden másban is megújulnak, ez egyfajta korszakhatár is lesz. „Lezártuk a régi Wellhellót teljesen. Nem dobtuk a kukába az eddigieket, imádjuk a régi dalokat is, de innentől valami más jön.”  Flour azt mondja, szövegírás közben is érezte már, hogy „nem az a csávó vagyok, aki 2014-ben vagy 2015-ben”.

Az új klipeket áprilistól hozzák majd ki sorozatban. Ez a mostani időszak abban is más lesz, hogy nem rohannak maguk után, mint amikor állandóan színpadon voltak a fesztiválszezonban, gyakorlatilag mindent előre el tudtak készíteni, mert a járvány miatti leállás miatt erre volt idejük.

„Most, hogy bejelentették, hogy nem lesz se Sound, se Volt, nem nagyon tudom, mi lesz az irány. Abban bízom, hogy ha ezek a nagy fesztiválok nem is lesznek, városokban Wellhello koncerteket majd le tudunk szervezni.”

A műsorban mesélt még Istenes Bencével közös műsoráról és arról is, hogyan vészeli át a mostani időszakot és mit tettek azért, hogy a velük dolgozó csapatból senkit se kelljen elengedni.

Nem csak nekem volt az álmom, hogy Marty McFly legyek

Ha nem maradnál le a következő adásról, kövesd a Forbes Magyarország Facebook oldalát! Forbes Élő minden csütörtökön 17.30-kor. 

Oszd meg!

"Az üzlet üzleti része sosem érdekelt igazán"

Hugh Hefner, a Playboy magazin alapítója