Te
ki
vagy?

Az önismeret a siker része.

M E
 
Támogatónk:

.

Kattints a gombra a képek megtekintéséhez.Képek megtekintése

Az eseményre minden jegy elkelt!

Program

Házigazdák: Veiszer Alinda és Galambos Márton

helyszín: CEU Auditórium

09.45-10.00

Megnyitó

10.00-11.00

Mit tanított önmagáról DTK-nak a WMN?

Tévériporterből multiplatform véleményvezér, alkalmazottból sikeres vállalkozó. D. Tóth Kriszta saját online magazinjával és Youtube-sorozatával elérte potenciális célközönsége külső határait, és lojális közösséget faragott belőlük. De mit adott saját magának a WMN-nel? És hogyan emeli mindezt köbre a testvérével közös munka?
 • D. Tóth Kriszta, WMN.hu tulajdonos
 • D. Tóth Kriszta  Volt már híradós, publicista, könyvszerző. Most saját online női oldalát építi és így hirtelen vállalkozó is lett. A WMN alapítója, DTK azaz D. Tóth Kriszta. Felismertem, hogy a véleményem érdekli az embereket" - mondja D. Tóth Krisztina, aki negyvenévesen, a második könyv bevételéből vágott bele a női "megmondó" oldal elindításába. A WMN.hu egy év alatt lett meghatározó piaci szereplő egy olyan szegmensben, ami meglehetősen fontos a hirdetők számára is. Az idei évben a Forbes legbefolyásosabb nőket összegyűjtő listáján 8. lett a média kategóriában. Nevének rövidítése - DTK - ma már márkanév."
 • D Tóth András, Újságíró, riporter, műsorvezető
 • D Tóth András • Balázs György, Flow Magyarország, Partner
 • Balázs György  Közgazdász vagyok, több mint 25 éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel, tréninggel, vezetésfejlesztéssel. Abban hiszek, hogy a szervezeti eredményesség nem választható el a munkatársak jóllététől, elkötelezettségétől. Tanácsadóként azokat a helyzeteket keresem, ahol ezen értékek mentén segíthetek a maximumot kihozni az egyénekből és ezen keresztül a szervezetekből.
11.00-11.45

Hogyan fordítsuk előnnyé a velünk született kihívásainkat?

Olvasni is nehezen tanult meg, az iskola egy akadály pálya volt számára, mégis 15 évesen már a Cambridgre járt. A családban egy híres nagyapa - Faludy György - áldásait és nehézségeit élte meg. Hogyan?
 • Alexander Faludy, Lelkész, publicista, Faludy György unokája
 • Alexander Faludy  Alexander Faludy a Cambridge-i öregdiák, Faludy György unokája. Gyerekkorában korán kiderült róla, hogy más mint a többi gyerek. Háromévesen egy-kétszeri hangoskönyhallgatás után szóról szóra visszamondott minden mesét. Ötévesen a Gyűrűk ura, nyolcévesen Shakespeare Othellója volt a kedvence. Diszlexiát és diszpraxiát diagnosztizáltak nála, melyek megnehezítették korai iskolás éveit. Azóta már túl van a bántásokon, a pozitív élmények visszaadták az önbizalmát. Kilencévesen tette le a kisérettségit, 11évesen leérettségizett és így vizsgázott előbb az Open Universityn, majd a cambridge-i Peterhouse-ban. Húsz évvel ezelőtt Ő volt az egyetem kakukktojása, kétszáz éve nem láttak arra példát a cambridge-i professzorok, hogy valaki tizenöt évesen kezdje tanulmányait. Művészettörténetet, majd teológiát tanult, beköltözött egy mirfieldi kolostorba, hogy anglikán pappá képezze magát, majd éveken át lelkipásztorként szolgált. Még csak 35 éves, jelenleg jogot tanul ezen belül is a menedékjogra fókuszál emellett pedig lobbizik, hogy a BBC magyar adásait újraindítsák.
 • Papp Péter, partner, Flow
 • Papp Péter  Leggyakrabban felsővezetőkkel és a csapataikkal dolgozom, és különböző egyéni és csoportos támogató módszerekkel segítem őket abban, hogy növeljék a kivitelezhető cselekvési opcióik számát, hogy tudatosan választhassanak az előttük megnyíló lehetőségek közül, és egységesebb, magabiztosabb, elkötelezettebb döntéseket hozzanak. Segítek nekik megvalósítani az üzleti vágyaikat.
11.45-13.00

Ebédszünet

13.00-13.45

Hogyan legyünk jól? Az önbecsülésről

Három emberből kettő akkor sincs jól, ha a dolgai úgy alakulnak, ahogy akarta. Miért?
 • Pál Feri, atya
 • Pál Feri  Magyarország jelenleg egyik leginspiratívabb előadója, a mentálhigiéné egyik bátor gondolkodója Pál Ferenc, vagy ahogy mindenki hívja őt: Pálferi. Pál Ferenc katolikus pap, mentálhigiénés szakértő. Első sikereit válogatott atlétaként érte el: húszévesen, juniorkorúként felnőtt magyar magasugróbajnok lett. Teológiai tanulmányai befejeztével 1996-ban pappá szentelték Esztergomban. Több mint tizenöt éve tart teltházas előadásokat lélektani és spirituális témákban, amiket ő maga egyszerűen csak ,,alkalmaknak hív. 2005-től a SOTE Mentálhigiéné Intézetének tanára. Önismereti csoportokat vezet a Magyar Pszichodráma Egyesület keretében. Előadásaira jellemző egyrészt a strukturáltság és a vonatkozó szakirodalom intenzív használata, másrészt a stand-up comedy-ből ismert közvetlen, humoros történetek mesélésére építő stílus.  Létrehozta a Pálferi Teljes Életért Közhasznú Alapítványt, melyen belül munkatársaival mentálhigiénés szolgálatot működtetnek a testi, lelki, szellemi, szociális és spirituális jóllét előmozdítása és fejlesztése érdekében. Idáig öt könyve jelent, és közel húsz kötetben olvashatók az írásai. "
13.45-14.05

MesterAkadémia

Bemutatkozik következő mesterünk!
14.05-15.00

Ott teljesíteni, ahol kihívásaid vannak

Mi motiválja az ultrafutókat emberfeletti teljesítményekre? Hogyan hat az élet más területein? Hogyan emel fel és éget ki? Lubics Szilvia világraszóló sikerei mellett háromgyermekes anyuka és aktív fogorvos, Simonyi Balázs az elmúlt évek legjobb motivációs filmje, az Ultra rendezője-főszereplője.
 • Lubics Szilvia, fogorvos, ultramaratonista
 • Lubics Szilvia  A futók többsége legfeljebb a maratoni távig merészkedik el, de van aki 42 kilométer után kap igazán vérszemet. A háromgyerekes fogorvos, Lubics Szilvia is ilyen. 2014-ben megnyerte a Athén és Spárta közötti 246 kilométeres Spartathlont, megdöntve az akkori női pályacsúcsot. 2017-ben a száz meghívott ultrafutó között volt, akik lefuthatták a 217 kilométeres Badwatert, ahol nők között negyedikként ért célba. A Spartathlon megpróbáltatásairól Másfél nap az élet címmel férje könyvet adott ki, 2018-ban pedig a világ egyik legkeményebb ultramaratonjáról, a 36 órás futásáról Halálvölgy címmel filmet mutattak be. A szerelem nemcsak a futással, a fogászattal is lángol, a tervezős énje kapóra jön a futás, a család és a munka összehangolásában. Elmondása szerint nem a győzelem az egyetlen célja, természetes irány, hogy mindig új kihívásokat keres.
 • Simonyi Balázs, Filmrendező, atléta
 • Simonyi Balázs • Paskuj Iván, Flow Magyarország, Partner
 • Paskuj Iván  Szervezetfejlesztőként közel három évtizede azon dolgozom, hogy egyének, csoportok és szervezetek egyre jobbá váljanak. Közben én is sokat tanulok, csiszolódom. Ma már van elképzelésem arról is, hogyan lehetünk egyre jobban.
15.00-15.30

Szünet

15.30-16.25

A szüleink útját járjuk vagy a sajátunkét?

Marcell 13 éves volt, amikor a nagyapja tiszteletére rendezett nagyszabású állami ünnepségen úgy igazán ráeszmélt, milyen családba született. Melindának egyetem után volt egy halvány kiugrási kísérlete, de valójában egyik unokánál sem volt kérdés, hogy ha felnőnek, ők is a családi cégben dolgoznak. Együtt a feltaláló-cégalapító-háborús hős nagyapa hagyatékával és a még nagyon is aktív vezető szülőkkel.
 • Béres Marcell, Innovációs és portfóliómenedzsment-igazgató, Béres Gyógyszergyár
 • Béres Marcell  A Béres szülők bevallása szerint sem Melindának, sem Marcellnek nem volt igazán lázadó időszaka. Pedig soha nem volt "igazi nyomás", hogy a cégben folytassák, a családi összetartás, és a közös ügy valahogy megoldotta a dolgokat. Marcell 13 éves volt, amikor feltaláló nagyapja, Béres József 80. vígszínházi születésnapi ünnepségén “leesett” neki, hova született. Melindával mindketten szépen megjárták a céges ranglétrát - az “apuka kedvence” faktor Béreséknél nem volt divat, bár tény, hogy komolyabban vették őket, mint egy átlagos gyakornokot. Mégis, egyértelmű hajtóerő a családi cégben nap, mint nap bizonyítani. Marcell az innovációs és portfóliómenedzsment-igazgatói feladatokat látja el, míg nővére, Melinda a borászatot menedzseli. Minden nappal tanulnak és igyekeznek jobbak lenni. A Legyél jobb! napon mindketten itt lesznek, egy kis testvéri csipkelődés sem kizárt.
 • Regéczy-Béres Melinda, Ügyvezető igazgató, Béres Szőlőbirtok és Pincészet
 • Regéczy-Béres Melinda  A Béres szülők bevallása szerint sem Melindának, sem Marcellnek nem volt igazán lázadó időszaka. Pedig soha nem volt "igazi nyomás", hogy a cégben folytassák, a családi összetartás, és a közös ügy valahogy megoldotta a dolgokat. Marcell 13 éves volt, amikor feltaláló nagyapja, Béres József 80. vígszínházi születésnapi ünnepségén “leesett” neki, hova született. Melindával mindketten szépen megjárták a céges ranglétrát - az “apuka kedvence” faktor Béreséknél nem volt divat, bár tény, hogy komolyabban vették őket, mint egy átlagos gyakornokot. Mégis, egyértelmű hajtóerő a családi cégben nap, mint nap bizonyítani. Marcell az innovációs és portfóliómenedzsment-igazgatói feladatokat látja el, míg nővére, Melinda a borászatot menedzseli. Minden nappal tanulnak és igyekeznek jobbak lenni. A Legyél jobb! napon mindketten itt lesznek, egy kis testvéri csipkelődés sem kizárt.
16.25-16.55

Megtalálni, amit igazán szeretsz csinálni

"Ezt vagy teljes szívvel csinálod, vagy sehogy!" Bárdos András karrierjét a tévé alapozta meg, egy ország ismerte híradósként, de a könyvek között lelte meg igazán a belső békéjét, olyannyira, hogy ma már saját könyvkiadója van.
 • Bárdos András, televíziós műsorvezető, szerkesztő, vezető tréner, Sawyer Miller Group
 • Bárdos András  Újságíró, műsorvezető, egyetemi docens. Szinte az összes nagyobb csatornánál vezetett híradót. Amíg voltak miniszterelnöki viták, a legtöbbet ő moderálta. A XXI. század könyvkiadó társtulajdonosa Rényi Ádámmal, akivel közös könyvük is jelent meg. A Sawyer-Miller Group alapítója és vezető trénere.
16.55-17.15

Mikor kell beleállni és mikor kell elengedni?

Neki kell állni és dolgozni kell, aztán jönnek az eredmények. Azonban van az a pont, amikor arrébb kell állni, elfogadni, hogy valami nem megy, vagy nem úgy, esetleg, hogy nem igazságos megoldás született az ügyben. Mikor érdemes elengedni és újrakezdeni?
 • Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes
 • Böjte Csaba  Neki kell állni és dolgozni, aztán jönnek az eredmények. Azonban van az a pont, amikor el kell fogadni, hogy valami nem megy vagy nem igazságos. „Isten selejtet nem teremt” - Böjte Csaba ferences rendi szerzetes ilyen elvek mentén él és építi az árva gyerekeket segítő alapítványát, aminek már több ezer gyerek köszönhet egy jobb, tisztességesebb életet.

Program - Türkiz és Bíbor terem

A termek férőhelye korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Mi lesz még? oldalsávban, a képekre kattintva lehetséges.

 

Türkiz Terem

10.00-10.50

Utolsó pillanatosok és tervezők, “nagyhangúak” és csendesek... Kibékíthetők-e?

ÖNmagunk számára egy valós tükröt kapunk REFlektálunk a GPOP modellre LEhetőségünk nyílik a másképp működő emberek megismerésére X darab visszajelzést kapunk a többiektől Igényeinket tudatosabban látjuk az együttműködésekben Órányi időben történik mindez
 • Kováts Iringó, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, Flow
 • Kováts Iringó  "Szervezetfejlesztési tanácsadóként és coach-ként célom valós igényekre a saját válaszok megtalálásának támogatása. Szakterületeim: vezetésfejlesztés, team-coaching, kommunikációs és együttműködési programok, kompetencia-felmérés, egyéni fejlesztés."
 • Dr. Erős Ilona, Partner, Flow
 • Dr. Erős Ilona  Szervezet- és vezetésfejlesztőként azon dolgozom, hogy akadálymentesítsük a fejlődést. Ha nem lehet, akkor fogadjuk el, ami van. Az első személyiségprofilt, az MBTI-t 1999-ben tanultam, a továbbfejlesztett változatát, a GPOP-ot 2003-ban. Azóta segítem megismerni, hogy hogyan vagyunk különbözők természetünknél fogva.
11.00-12.00

Madarat tolláról… -  Hogyan határozzák meg a legszorosabb kapcsolataink az identitásunkat?

„Madarat tolláról…” Mely kapcsolatainkat érezzük értéknek, melyek vesznek el tőlünk energiát? Miként befolyásolja kapcsolati hálózatunk a saját magunkról alkotott képet, megélést és hogyan határozza meg identitásunkat? Mi a szerepe a visszajelzésnek mindebben?
 • Sütöri Judit, Flow, partner
 • Sütöri Judit  "„Ha megpróbálunk jobbak lenni, mint vagyunk, akkor körülöttünk is minden jobbá válik” (Paulo Coelho). 29. éve abban vagyok elhivatott, hogy az utamba kerülő embereket ebben támogassam. Hiszem, hogy ettől jobb lesz a világ!"
 • Vicsek András, Maven7, társalapító és ügyvezető igazgató
 • Vicsek András  A Maven7 Hálózatkutató Zrt. társalapítója és ügyvezető igazgatója vagyok. Több mint 20 éve foglalkozom HR-rel és szervezeti problémákra fókuszáló megoldásokkal. A csapatommal kifejleszett OrgMapper hálózatelemzési szoftvert Latin-Amerikától Ausztráliáig használják véleményvezérek azonosítására, szervezeti változások felgyorsítására és a belső együttműködések javítására.
13.30-14.20

„Az vagy, ahogy gondolkodsz!”

Kíváncsi vagy arra, hogy mi mozgatja valójában a cselekedeteidet? A workshopon eggyel mélyebbre ásunk – azt fogjuk körbejárni, hogy a tudatos és tudattalan gondolataink hogyan hatnak viselkedéseinkre. Megmutatjuk, hogy a gondolkodásod tudatos megváltoztatásával hogyan lehetsz eredményesebb személyes és munkahelyi kapcsolataidban, működésedben. Segítséget adunk ahhoz, hogy ha nem vagy elégedett a magadról szóló felismerésekkel, akkor miként tudsz azokon változtatni. Végül módszereket nyújtunk ahhoz, hogy hogyan tudhatod meg, mások miként érzékelik a működésedet: azaz a szándékod és a hatásod mennyire esik egybe.
 • Dr. Magura Ildikó, partner, Flow
 • Dr. Magura Ildikó  Közgazdászként végeztem, dolgoztam vezetői pozíciókban, oktattam felsőoktatásban. Emellett szervezetfejlesztési tanácsadóként 26 éve segítek egyéneknek, vezetőknek, szervezeteknek, hogy eredményesebbek és tudatosabbak legyenek céljaik elérésében. Legfőbb területem a szervezeti kultúra fejlesztése, és ebben a vezetői szerepvállalás erősítése.
 • Svékus Márton, partner, Flow
 • Svékus Márton  Diplomata-közgazdász, szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Fókuszomban a szervezeti kultúrák és felsővezetői csapatok fejlesztése áll. Civil sapkámban a Common Purpose alapítója, a Flow Alapítvány elnöke vagyok és két gyermek büszke édesapja.
14.30-15.30

„Légy tökéletes!” Belső hajtóerőink és a stressz „veszedelmes viszonya”

Megfigyelted már, hogy mi hajt, amikor különösen stresszes vagy? Van visszatérő érzésed, gondolatod? Vagy épp fogalmad sincs, miért történik ugyanaz megint? A workshop áttekintést ad a legismertebb 5 pszichés hajtóerőről, amelyek néha védik, néha megnehezítik az életünket. Azonosíthatod a sajátjaidat, és ötleteket gyűjthetsz arra, hogyan szelídítsd meg őket.
 • Lapu Klára, PCC, Flow
 • Lapu Klára  Coach, teamcoach, tréner vagyok. Szakterületeim: együttműködés- és kommunikációs készségfejlesztés, vezetői és team coaching, training-on-the job, változásmenedzsment, szervezeti kultúra fejlesztés, stratégia- és jövőtervezés, talent programok, stresszkezelés
15.45-16.50

 Harcaink – Kire / mire haragszom?

Mindennapi konfliktusaink eredményes kezelése azon múlik, mennyire tudjuk megérteni egymást. Ez azzal kezdődik, hogy mennyire értem magamat. Mi is a valódi problémám, mit is érzek pontosan? Mi váltotta ki belőlem ezt az érzést? Melyik volt az a pont, ahol elszakadt a cérna? Kommunikációs stílusommal, szavaimmal hogyan hatok a másikra? Ha ezekre tudom a választ, ha pontosabban meg tudom fogalmazni, ami bennem zajlik, akkor könnyebbé válnak a nehéz beszélgetések is.
 • Bozsogi Dia, partner, Flow
 • Bozsogi Dia  Emberek és szervezetek fejlesztésével, vezetőképzéssel foglalkozom 15 éve. Munkám során abban támogatom az egymással dolgozó embereket, hogy eredményesebbek legyenek, és jobban is érezzék magukat közben. Elsősorban vezetői, önismereti és kommunikációs tréningeket, szervezeti műhelyeket vezetek, valamint együttműködés-fejlesztő programokat tartok.
 • Papp Péter, partner, Flow
 • Papp Péter  Leggyakrabban felsővezetőkkel és a csapataikkal dolgozom, és különböző egyéni és csoportos támogató módszerekkel segítem őket abban, hogy növeljék a kivitelezhető cselekvési opcióik számát, hogy tudatosan választhassanak az előttük megnyíló lehetőségek közül, és egységesebb, magabiztosabb, elkötelezettebb döntéseket hozzanak. Segítek nekik megvalósítani az üzleti vágyaikat.

Bíbor Terem

10.00-10.50

Megküzdési erőtér

Olykor nem is gondolunk bele, hogy mennyire igaz az, hogy formálódásunkra, fejlődésünkre erőteret teremtve a másik ember, vagy inkább emberek közössége van a legnagyobb hatással. Én is hatással vagyok másokra. Hogyan tudom ezt jól csinálni? Mire van szükségem ahhoz, hogy a védett élettérben megszerzett működésemmel kapcsolatos felismeréseket alkalmazni tudjam a mindennapjaimban? Hogyan tudom a megszerzett önismeretet a megküzdésem középpontjába emelni, hogy személyes példámmal én is formáljam a környezetem?
 • Cséffalvay Gábor, Flow, partner
 • Cséffalvay Gábor  "Vezető szervezet- és vezetésfejlesztési tanácsadó, executive és life coach vagyok. 35 éves pályám során felsővezetők személyes támogatójaként holisztikus, rendszerszemléletű változáskezelési, szervezetfejlesztési projekteken dolgozom. 17 éve fejlesztettem ki a Belülről Vezetés - NAVIGÁTOR személyes fejlesztés programot, már 75 csoporttal a hátam mögött. Mottóm: ""Az tud másokat jól vezetni, aki magát tudja vezetni."""
11.00-12.00

Szabaduljunk meg a tudattalan fékektől és kerüljünk pozitív spirálba!

Mai döntéseim az elmúlt évtizedek tapasztalatain és mintáin alapulnak. Hogyan tudom a fékező hatásokat kivenni a rendszerből és felcserélni olyan gondolkodásmóddal, ami pozitív spirált eredményez a döntéseimben / életemben? A workshopon ezekre a kérdésekre keressük a választ az agyműködés vonzóan egyszerű modelljének és konkrét praktikus eszközök kipróbálásának a segítségével.
 • Mócher Veronika, Flow, Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner és coach
 • Mócher Veronika  Közel 10 évig dolgoztam multinacionális nagyvállalatoknál, 22 éve tartok tréningeket és 17 éve vagyok coach. Témák, amelyekkel szívesen dolgozom: a vezetési-kultúra fejlesztése, változásmenedzsment, vezetőképzés egyénileg és csoportban. Mottóm: „Minden jelentős és tartós változás belülről indul.” (Lou Tice)
 • Miskó Diána, partner, Flow
 • Miskó Diána  Pszichológusi és pszichodrámavezetői végzettséggel rendelkező szervezetfejlesztési tanácsadóként és coachként abban támogatom mind a szervezeteket, mind az egyéneket, hogy változásaikban megtalálják az örömöt, a lehetőségeket, és azokat az erőforrásaikat, amelyekre támaszkodhatnak. Tanítok 3 egyetemen, elsősorban változásmenedzsmentet és coachingot.
13.30-14.20

Mindennapi döntéseink – Értelem vagy érzelem?

Vajon mitől függ, hogy hogyan hozzuk meg a döntéseinket? Személyiségtől vagy a körülményektől? Mik azok a helyzetek, amikor csak egyféleképpen dönthetünk? Mennyire vállalható az érzelmi döntés a mindennapokban? Milyen egy jó döntés? Van-e egyáltalán rossz döntés? Ezeket a kérdéseket tesszük fel és keresünk rá (értelmi és érzelmi) válaszokat a programon.
 • Ilyés Gábor, partner, Flow
 • Ilyés Gábor  Tanácsadó és készségfejlesztő tréner vagyok, programjaim hatásaként a flow állapot megélésében segítem ügyfeleimet a munkában és a magánéletben egyaránt. Egy olyan környezet kialakításához adok támpontokat, amely feltétele és fenntartója a flow-nak. Az ehhez szükséges racionális és emocionális döntések meghozatalát segítem munkámmal. Egy olyan egyensúlyt láttatok az ügyfeleimmel, tréningjeim résztvevőivel, melyben az értelem és az érzelem is jelen van és mindkettő egyaránt hangsúlyos. Ennek érdekében használom a közgazdaságtan döntéshozatali modelljeit, a pszichológia önismereti megközelítéseit, és mindkettő gyakorlati elemeit.
 • Salzmann Tímea, junior tanácsadó, Flow
 • Salzmann Tímea  Tanácsadó és együttműködés-fejlesztő tréner vagyok. Két oldalról támogatom az ügyfeleket. Egyrészről abban segítek az ügyfeleknek, hogy egyénileg megtalálják erősségeiket, amivel hozzájárulhatnak csoportjuk sikerességéhez. Másrészről abban nyújtok támogatást, hogy a csoportok közös alapot alakítsanak ki, hatékonyan és egymásra odafigyelve működjenek együtt. Fontos számomra, hogy a munka során az érzelmi és értelmi szempontok is érvényesüljenek.
14.30-15.30

Engedd ki a kéziféket!

Vajon mik a tudattalan visszahúzó erők a nők és férfiak sikerének útjában? Mi mindent hozunk nőként és férfiként felnőtt életünkbe, amelyek korlátozzák, lassítják karrierünket? Társadalmi sztereotípiák, előítéletek, családi szerepek és feladatok, szülői parancsok stb. - amíg ezekkel nem nézünk szembe, fogadjuk el vagy lépünk túl rajtuk, mintha behúzott kézifékkel próbálnák száguldani! Milyen eszközeink vannak egyénileg, hogy a saját kézifékeinket kiengedjük és mit tegyünk ezért?
 • Halmos Gábor, Senior tanácsadó, tréner, coach, Flow
 • Halmos Gábor  Változáskezelési tanácsadóként, coachként, pszichológusként ahhoz segítem hozzá a vezetőket, csapatokat, szervezeteket, hogy lehetőségeik maximumát legyenek képesek kihozni önmagukból. Abban támogatom ügyfeleimet, hogy mindenki képes legyen őszintén, mélyen, önkritikusan önmagába tekinteni, és ebből építkezve alakítsa ki inspiráló jövőképét, céljait, azonosítsa támogató erőforrásait.
 • Sóváry Dóra, Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach, Flow
 • Sóváry Dóra  Pszichológus és közgazdász vagyok, önismeret fejlesztésével, vezetőképzéssel és személyes fejlesztéssel foglalkozom. Hiszek abban, hogy „a változás akkor történik, amikor azzá válsz, aki vagy – nem akkor, amikor megpróbálsz olyanná válni, amilyen nem vagy.” Kiemelkedően fontos kérdés számomra a női és férfi szerepek, elvárások és sztereotípiák egyéni és társadalmi alakulása, valamint ezek hatása az egyéni fejlődésre.
15.45-17.00

Igen, ez én vagyok! StageCoaching®-kóstoló

Ülsz a coach mellett a színpaddal szemben, és beszélsz. Mondod, ami éppen most foglalkoztat. Ő figyel, hallgat, és időnként azt mondja: "Lássuk!" Akkor a SCapat® -színészek, zenész, képzőművész - megjeleníti a színpadon, amit látni érdemes. Te nézed, látod, és egyszer csak meglátod: Igen, ez én vagyok! - A program résztvevői a StageCoaching® működéséből kapnak kóstolót.
 • Sütöri Ágnes, Szervezetfejlesztési tanácsadó, StageCoach®, a Flow Alapítvány ügyvezetője
 • Sütöri Ágnes  "26 éve dolgozom a szervezetfejlesztésben, 17 éve foglalkozom playback-színházzal. Szakmai és művészi tevékenységemet a saját fejlesztésű StageCoaching®-ban ötvözöm, amely egy speciális coaching-módszer: élmény alapú, színházi térben zajlik, és a katarzis erejével hat."

Mi lesz még?

Nem csak elmondjuk, meg is mutatjuk hogyan legyél jobb!

A workshopok regisztráció kötelesek, a jelentkezést megnyitottuk. Regisztrálni a képre kattintva, jegyvásárlást követően lehetséges!

Flow Workshop - Türkiz Terem

Jó gyakorlatok a Flow tapasztalat-és tudástárából: nem elmondjuk, meg is mutatjuk, hogyan legyél jobb. Ha kíváncsi vagy rá, mi mozgatja általában a cselekedeteidet, és mi korlátozza stresszes helyzetekben, mi minden befolyásolja a döntéseidet, hogyan teremted meg magad körül az erőteret, milyen a legjobb önmagadra ismerni – tarts velünk! A workshop férőhelye: 40 fő.

Dr Erős Ilona és Kováts Iringó

Flow partner és szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, Flow

Dr Erős Ilona és Kováts Iringó

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Sütöri Judit és Vicsek András

Flow partner és Társalapító ügyvezető igazgató Maven7

Sütöri Judit és Vicsek András

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Dr Magura Ildikó és Svékus Márton

Flow, partnerek

Dr Magura Ildikó és Svékus Márton

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Lapu Klára

PCC, Flow

Lapu Klára

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Bozsogi Dia és Papp Péter

Flow partnerek

Bozsogi Dia és Papp Péter

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Flow Workshop - Bíbor Terem

Jó gyakorlatok a Flow tapasztalat-és tudástárából: nem elmondjuk, meg is mutatjuk, hogyan legyél jobb. Ha kíváncsi vagy rá, mi mozgatja általában a cselekedeteidet, és mi korlátozza stresszes helyzetekben, mi minden befolyásolja a döntéseidet, hogyan teremted meg magad körül az erőteret, milyen a legjobb önmagadra ismerni – tarts velünk! A workshop férőhelye: 20 fő.

Cséffalvay Gábor

Flow, partner

Cséffalvay Gábor

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Mócher Veronika és Miskó Diana

szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach, Flow és Flow partner

Mócher Veronika és Miskó Diana

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Ilyés Gábor és Salzmann Tímea

Flow partner és Flow junior tanácsadó

Ilyés Gábor és Salzmann Tímea

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Halmos Gábor és Sóváry Dóra

Senior tanácsadó, tréner, coach, Flow és Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach, Flow

Halmos Gábor és Sóváry Dóra

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Sütöri Ágnes

Szervezetfejlesztési tanácsadó, StageCoach®, a Flow Alapítvány ügyvezetője

Sütöri Ágnes

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Grow with Google Workshop Terem

A digitális transzformáció jelentős változást hozott a mindennapi és üzleti élet számos területén. Máshogy tájékozódunk, máshogy kommunikálunk és máshogy hozunk meg döntéseket. A workshop-on valós példákon, esettanulmányokon keresztül nézzük meg, hogy a digitalizációnak köszönhetően megváltozott elvárások milyen hatással vannak a vállalkozásokra, azok értékesítési csatornáira és ügyfélkapcsolataira. 

A workshop férőhelye: 40 fő.

Südi Anna Fruzsina és Zajkó Roland

Google

Regisztrálok

Südi Anna Fruzsina és Zajkó Roland

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Anita Toth Workshop

Az vagyamit magadra kensz. Rólad mit árulna el a fürdőszobapolcod? Ismerd meg és ismerd fel azokat a dolgokat, amelyek naponta a bőrödre mennek. Stressz, rossz rutin, káros anyagok... hosszú a lista. Az ANITA TOTH komplex workshopján a gyakorlatban is megmutatjuk, hogyan ismerd fel azt, hogy az életmód, a bőrápolás vagy akár az étkezés területén mivel teheted önmagadért a legtöbbet, és mi azamit jó, ha elkerülsz. A workshop férőhelye: 15 fő.

Tóth Anita

tulajdonos, Anita Toth Products Kft.

Tóth Anita

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés
Van egy jó Forbes sztorid?   Nulláról építetted fel vállalkozásod? Keményen dolgoztál, voltak kudarcaid, sikereid és szívesen elmesélnéd nekünk? Rövid üzenetben írd le nekünk, hogy miért érdekes a történeted.  A beérkezett bemutatkozások alapján kiválasztjuk azt a 12 jelentkezőt, akik ezt egy miniinterjú keretein belül személyesen is elmesélhetik  újságíróinknak. Kerülj be a Forbes magazinba!  A rövid bemutatkozásokat az events@forbes.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezés határideje: április 2. 12:00.
Forbes Mini interjú

Forbes Mini interjú

Van egy jó Forbes sztorid? 

 Nulláról építetted fel vállalkozásod? Keményen dolgoztál, voltak kudarcaid, sikereid és szívesen elmesélnéd nekünk? Rövid üzenetben írd le nekünk, hogy miért érdekes a történeted.

 
A beérkezett bemutatkozások alapján kiválasztjuk azt a 12 jelentkezőt, akik ezt egy miniinterjú keretein belül személyesen is elmesélhetik  újságíróinknak.

Kerülj be a Forbes magazinba! 
 
A rövid bemutatkozásokat az events@forbes.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezés határideje: április 2. 12:00.

Előadók

D. Tóth KrisztaVolt már híradós, publicista, könyvszerző. Most saját online női oldalát építi és így hirtelen vállalkozó is lett. A WMN alapítója, DTK azaz D. Tóth Kriszta. Felismertem, hogy a véleményem érdekli az embereket" - mondja D. Tóth Krisztina, aki negyvenévesen, a második könyv bevételéből vágott bele a női "megmondó" oldal elindításába. A WMN.hu egy év alatt lett meghatározó piaci szereplő egy olyan szegmensben, ami meglehetősen fontos a hirdetők számára is. Az idei évben a Forbes legbefolyásosabb nőket összegyűjtő listáján 8. lett a média kategóriában. Nevének rövidítése - DTK - ma már márkanév."

Pál FeriMagyarország jelenleg egyik leginspiratívabb előadója, a mentálhigiéné egyik bátor gondolkodója Pál Ferenc, vagy ahogy mindenki hívja őt: Pálferi. Pál Ferenc katolikus pap, mentálhigiénés szakértő. Első sikereit válogatott atlétaként érte el: húszévesen, juniorkorúként felnőtt magyar magasugróbajnok lett. Teológiai tanulmányai befejeztével 1996-ban pappá szentelték Esztergomban. Több mint tizenöt éve tart teltházas előadásokat lélektani és spirituális témákban, amiket ő maga egyszerűen csak ,,alkalmaknak hív. 2005-től a SOTE Mentálhigiéné Intézetének tanára. Önismereti csoportokat vezet a Magyar Pszichodráma Egyesület keretében. Előadásaira jellemző egyrészt a strukturáltság és a vonatkozó szakirodalom intenzív használata, másrészt a stand-up comedy-ből ismert közvetlen, humoros történetek mesélésére építő stílus.  Létrehozta a Pálferi Teljes Életért Közhasznú Alapítványt, melyen belül munkatársaival mentálhigiénés szolgálatot működtetnek a testi, lelki, szellemi, szociális és spirituális jóllét előmozdítása és fejlesztése érdekében. Idáig öt könyve jelent, és közel húsz kötetben olvashatók az írásai. "

Béres MarcellA Béres szülők bevallása szerint sem Melindának, sem Marcellnek nem volt igazán lázadó időszaka. Pedig soha nem volt "igazi nyomás", hogy a cégben folytassák, a családi összetartás, és a közös ügy valahogy megoldotta a dolgokat. Marcell 13 éves volt, amikor feltaláló nagyapja, Béres József 80. vígszínházi születésnapi ünnepségén “leesett” neki, hova született. Melindával mindketten szépen megjárták a céges ranglétrát - az “apuka kedvence” faktor Béreséknél nem volt divat, bár tény, hogy komolyabban vették őket, mint egy átlagos gyakornokot. Mégis, egyértelmű hajtóerő a családi cégben nap, mint nap bizonyítani. Marcell az innovációs és portfóliómenedzsment-igazgatói feladatokat látja el, míg nővére, Melinda a borászatot menedzseli. Minden nappal tanulnak és igyekeznek jobbak lenni. A Legyél jobb! napon mindketten itt lesznek, egy kis testvéri csipkelődés sem kizárt.

Böjte CsabaNeki kell állni és dolgozni, aztán jönnek az eredmények. Azonban van az a pont, amikor el kell fogadni, hogy valami nem megy vagy nem igazságos. „Isten selejtet nem teremt” - Böjte Csaba ferences rendi szerzetes ilyen elvek mentén él és építi az árva gyerekeket segítő alapítványát, aminek már több ezer gyerek köszönhet egy jobb, tisztességesebb életet.

Lubics SzilviaA futók többsége legfeljebb a maratoni távig merészkedik el, de van aki 42 kilométer után kap igazán vérszemet. A háromgyerekes fogorvos, Lubics Szilvia is ilyen. 2014-ben megnyerte a Athén és Spárta közötti 246 kilométeres Spartathlont, megdöntve az akkori női pályacsúcsot. 2017-ben a száz meghívott ultrafutó között volt, akik lefuthatták a 217 kilométeres Badwatert, ahol nők között negyedikként ért célba. A Spartathlon megpróbáltatásairól Másfél nap az élet címmel férje könyvet adott ki, 2018-ban pedig a világ egyik legkeményebb ultramaratonjáról, a 36 órás futásáról Halálvölgy címmel filmet mutattak be. A szerelem nemcsak a futással, a fogászattal is lángol, a tervezős énje kapóra jön a futás, a család és a munka összehangolásában. Elmondása szerint nem a győzelem az egyetlen célja, természetes irány, hogy mindig új kihívásokat keres.

Bárdos AndrásÚjságíró, műsorvezető, egyetemi docens. Szinte az összes nagyobb csatornánál vezetett híradót. Amíg voltak miniszterelnöki viták, a legtöbbet ő moderálta. A XXI. század könyvkiadó társtulajdonosa Rényi Ádámmal, akivel közös könyvük is jelent meg. A Sawyer-Miller Group alapítója és vezető trénere.

Alexander FaludyAlexander Faludy a Cambridge-i öregdiák, Faludy György unokája. Gyerekkorában korán kiderült róla, hogy más mint a többi gyerek. Háromévesen egy-kétszeri hangoskönyhallgatás után szóról szóra visszamondott minden mesét. Ötévesen a Gyűrűk ura, nyolcévesen Shakespeare Othellója volt a kedvence. Diszlexiát és diszpraxiát diagnosztizáltak nála, melyek megnehezítették korai iskolás éveit. Azóta már túl van a bántásokon, a pozitív élmények visszaadták az önbizalmát. Kilencévesen tette le a kisérettségit, 11évesen leérettségizett és így vizsgázott előbb az Open Universityn, majd a cambridge-i Peterhouse-ban. Húsz évvel ezelőtt Ő volt az egyetem kakukktojása, kétszáz éve nem láttak arra példát a cambridge-i professzorok, hogy valaki tizenöt évesen kezdje tanulmányait. Művészettörténetet, majd teológiát tanult, beköltözött egy mirfieldi kolostorba, hogy anglikán pappá képezze magát, majd éveken át lelkipásztorként szolgált. Még csak 35 éves, jelenleg jogot tanul ezen belül is a menedékjogra fókuszál emellett pedig lobbizik, hogy a BBC magyar adásait újraindítsák.

Regéczy-Béres MelindaA Béres szülők bevallása szerint sem Melindának, sem Marcellnek nem volt igazán lázadó időszaka. Pedig soha nem volt "igazi nyomás", hogy a cégben folytassák, a családi összetartás, és a közös ügy valahogy megoldotta a dolgokat. Marcell 13 éves volt, amikor feltaláló nagyapja, Béres József 80. vígszínházi születésnapi ünnepségén “leesett” neki, hova született. Melindával mindketten szépen megjárták a céges ranglétrát - az “apuka kedvence” faktor Béreséknél nem volt divat, bár tény, hogy komolyabban vették őket, mint egy átlagos gyakornokot. Mégis, egyértelmű hajtóerő a családi cégben nap, mint nap bizonyítani. Marcell az innovációs és portfóliómenedzsment-igazgatói feladatokat látja el, míg nővére, Melinda a borászatot menedzseli. Minden nappal tanulnak és igyekeznek jobbak lenni. A Legyél jobb! napon mindketten itt lesznek, egy kis testvéri csipkelődés sem kizárt.
Újságíró, riporter, műsorvezető

D Tóth AndrásFilmrendező, atléta

Simonyi BalázsFlow Workshop - Bíbor Terem..

Cséffalvay Gábor"Vezető szervezet- és vezetésfejlesztési tanácsadó, executive és life coach vagyok. 35 éves pályám során felsővezetők személyes támogatójaként holisztikus, rendszerszemléletű változáskezelési, szervezetfejlesztési projekteken dolgozom. 17 éve fejlesztettem ki a Belülről Vezetés - NAVIGÁTOR személyes fejlesztés programot, már 75 csoporttal a hátam mögött. Mottóm: ""Az tud másokat jól vezetni, aki magát tudja vezetni."""
Flow Workshop - Türkiz Tere..

Lapu KláraCoach, teamcoach, tréner vagyok. Szakterületeim: együttműködés- és kommunikációs készségfejlesztés, vezetői és team coaching, training-on-the job, változásmenedzsment, szervezeti kultúra fejlesztés, stratégia- és jövőtervezés, talent programok, stresszkezelés
Flow Workshop - Bíbor Terem..

Sütöri Ágnes"26 éve dolgozom a szervezetfejlesztésben, 17 éve foglalkozom playback-színházzal. Szakmai és művészi tevékenységemet a saját fejlesztésű StageCoaching®-ban ötvözöm, amely egy speciális coaching-módszer: élmény alapú, színházi térben zajlik, és a katarzis erejével hat."
Anita Toth Workshop..

Tóth AnitaAz vagy, amit magadra kensz. Rólad mit árulna el a fürdőszobapolcod? Ismerd meg és ismerd fel azokat a dolgokat, amelyek naponta a bőrödre mennek. Stressz, rossz rutin, káros anyagok... hosszú a lista. Az ANITA TOTH komplex workshopján a gyakorlatban is megmutatjuk, hogyan ismerd fel azt, hogy az életmód, a bőrápolás vagy akár az étkezés területén mivel teheted önmagadért a legtöbbet, és mi az, amit jó, ha elkerülsz.

Paskuj IvánSzervezetfejlesztőként közel három évtizede azon dolgozom, hogy egyének, csoportok és szervezetek egyre jobbá váljanak. Közben én is sokat tanulok, csiszolódom. Ma már van elképzelésem arról is, hogyan lehetünk egyre jobban.

Balázs GyörgyKözgazdász vagyok, több mint 25 éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel, tréninggel, vezetésfejlesztéssel. Abban hiszek, hogy a szervezeti eredményesség nem választható el a munkatársak jóllététől, elkötelezettségétől. Tanácsadóként azokat a helyzeteket keresem, ahol ezen értékek mentén segíthetek a maximumot kihozni az egyénekből és ezen keresztül a szervezetekből.

Papp PéterLeggyakrabban felsővezetőkkel és a csapataikkal dolgozom, és különböző egyéni és csoportos támogató módszerekkel segítem őket abban, hogy növeljék a kivitelezhető cselekvési opcióik számát, hogy tudatosan választhassanak az előttük megnyíló lehetőségek közül, és egységesebb, magabiztosabb, elkötelezettebb döntéseket hozzanak. Segítek nekik megvalósítani az üzleti vágyaikat.
Grow with Google Workshop T..

Südi Anna Fruzsina és Zajkó RolandSüdi Anna. A nemzetközi Grow with Google program hazai koordinátora. Magyarországon a progra elsődleges célja, hogy ingyenes eszközöket és képzéseket kínálva segítse a kis- és középvállalkozásokat az internet adta lehetőségek kiaknázásában, marketingtevékenységünk eredményesebbé tételében és ezen keresztül a valós növekedésben. Korábban a Neticle, automatikus szövegelemző és intelligens médiamonitoring megoldásokkal foglalkozó startup kommunikációs vezetőjeként, valamint az egyetemistákat célzó &U Magazine alapító főszerkesztőjeként igyekezett kiismerni a marketing, PR és kommunikáció bugyrait. Zajkó Roland Közgazdász, mentálhigiénés szakember, jelenleg a KRE pszichológus hallgatója. A Citibanknál kezdte pályafutását, ahol pénzügyi termékek fejlesztésével foglalkozott, majd később értékesítési, illetve marketingigazgatói tapasztalatot szerzett az OTP-nél és az Aegon Biztosítónál. 2005 óta foglalkozik képzésekkel és fejlesztési megoldások tervezésével, előszeretettel ad elő inspiráló, gondolatébresztő témákban akár többszáz fős közönség előtt is. Praktikus idealista, hisz abban, hogy egyre fontosabbá válik az egyén és közösség jól-léte, a környezettel való összhang, és ez a profitra is pozitív hatással van.
Flow Workshop - Türkiz Tere..

Dr Erős Ilona és Kováts IringóDr Erős Ilona: Szervezet- és vezetésfejlesztőként azon dolgozom, hogy akadálymentesítsük a fejlődést. Ha nem lehet, akkor fogadjuk el, ami van. Az első személyiségprofilt, az MBTI-t 1999-ben tanultam, a továbbfejlesztett változatát, a GPOP-ot 2003-ban. Azóta segítem megismerni, hogy hogyan vagyunk különbözők természetünknél fogva. Kováts Iringó: Szervezetfejlesztési tanácsadóként és coach-ként célom valós igényekre a saját válaszok megtalálásának támogatása. Szakterületeim: vezetésfejlesztés, team-coaching, kommunikációs és együttműködési programok, kompetencia-felmérés, egyéni fejlesztés.
Flow Workshop - Türkiz Tere..

Sütöri Judit és Vicsek AndrásSütöri Judit : „Ha megpróbálunk jobbak lenni, mint vagyunk, akkor körülöttünk is minden jobbá válik” (Paulo Coelho). 29. éve abban vagyok elhivatott, hogy az utamba kerülő embereket ebben támogassam. Hiszem, hogy ettől jobb lesz a világ! Vicsek András : A Maven7 Hálózatkutató Zrt. társalapítója és ügyvezető igazgatója vagyok. Több mint 20 éve foglalkozom HR-rel és szervezeti problémákra fókuszáló megoldásokkal. A csapatommal kifejlesztett OrgMapper hálózatelemzési szoftvert Latin-Amerikától Ausztráliáig használják véleményvezérek azonosítására, szervezeti változások felgyorsítására és a belső együttműködések javítására.
Flow Workshop - Bíbor Terem..

Mócher Veronika és Miskó DianaMócher Veronika: Közel 10 évig dolgoztam multinacionális nagyvállalatoknál, 22 éve tartok tréningeket és 17 éve vagyok coach. Témák, amelyekkel szívesen dolgozom: a vezetési-kultúra fejlesztése, változásmenedzsment, vezetőképzés egyénileg és csoportban. Mottóm: „Minden jelentős és tartós változás belülről indul.” (Lou Tice) Miskó Diana: Pszichológusi és pszichodrámavezetői végzettséggel rendelkező szervezetfejlesztési tanácsadóként és coachként abban támogatom mind a szervezeteket, mind az egyéneket, hogy változásaikban megtalálják az örömöt, a lehetőségeket, és azokat az erőforrásaikat, amelyekre támaszkodhatnak. Tanítok 3 egyetemen, elsősorban változásmenedzsmentet és coachingot.
Flow Workshop - Bíbor Terem..

Ilyés Gábor és Salzmann TímeaIlyés Gábor: Tanácsadó és készségfejlesztő tréner vagyok, programjaim hatásaként a flow állapot megélésében segítem ügyfeleimet a munkában és a magánéletben egyaránt. Egy olyan környezet kialakításához adok támpontokat, amely feltétele és fenntartója a flow-nak. Az ehhez szükséges racionális és emocionális döntések meghozatalát segítem munkámmal. Egy olyan egyensúlyt láttatok az ügyfeleimmel, tréningjeim résztvevőivel, melyben az értelem és az érzelem is jelen van és mindkettő egyaránt hangsúlyos. Ennek érdekében használom a közgazdaságtan döntéshozatali modelljeit, a pszichológia önismereti megközelítéseit, és mindkettő gyakorlati elemeit. Salzmann Tímea: Tanácsadó és együttműködés-fejlesztő tréner vagyok. Két oldalról támogatom az ügyfeleket. Egyrészről abban segítek az ügyfeleknek, hogy egyénileg megtalálják erősségeiket, amivel hozzájárulhatnak csoportjuk sikerességéhez. Másrészről abban nyújtok támogatást, hogy a csoportok közös alapot alakítsanak ki, hatékonyan és egymásra odafigyelve működjenek együtt. Fontos számomra, hogy a munka során az érzelmi és értelmi szempontok is érvényesüljenek.
Flow Workshop - Bíbor Terem..

Halmos Gábor és Sóváry DóraHalmos Gábor: Változáskezelési tanácsadóként, coachként, pszichológusként ahhoz segítem hozzá a vezetőket, csapatokat, szervezeteket, hogy lehetőségeik maximumát legyenek képesek kihozni önmagukból. Abban támogatom ügyfeleimet, hogy mindenki képes legyen őszintén, mélyen, önkritikusan önmagába tekinteni, és ebből építkezve alakítsa ki inspiráló jövőképét, céljait, azonosítsa támogató erőforrásait. Sóváry Dóra: Pszichológus és közgazdász vagyok, önismeret fejlesztésével, vezetőképzéssel és személyes fejlesztéssel foglalkozom. Hiszek abban, hogy „a változás akkor történik, amikor azzá válsz, aki vagy – nem akkor, amikor megpróbálsz olyanná válni, amilyen nem vagy.” Kiemelkedően fontos kérdés számomra a női és férfi szerepek, elvárások és sztereotípiák egyéni és társadalmi alakulása, valamint ezek hatása az egyéni fejlődésre.
Flow Workshop - Türkiz Tere..

Dr Magura Ildikó és Svékus MártonDr. Magura Ildikó:Közgazdászként végeztem, dolgoztam vezetői pozíciókban, oktattam felsőoktatásban. Emellett szervezetfejlesztési tanácsadóként 26 éve segítek egyéneknek, vezetőknek, szervezeteknek, hogy eredményesebbek és tudatosabbak legyenek céljaik elérésében. Legfőbb területem a szervezeti kultúra fejlesztése, és ebben a vezetői szerepvállalás erősítése. Svékus Márton: Diplomata-közgazdász, szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Fókuszomban a szervezeti kultúrák és felsővezetői csapatok fejlesztése áll. Civil sapkámban a Common Purpose alapítója, a Flow Alapítvány elnöke vagyok, két gyermek büszke édesapja.
Flow Workshop - Türkiz Tere..

Bozsogi Dia és Papp PéterBozsogi Dia: Emberek és szervezetek fejlesztésével, vezetőképzéssel foglalkozom 15 éve. Munkám során abban támogatom az egymással dolgozó embereket, hogy eredményesebbek legyenek, és jobban is érezzék magukat közben. Elsősorban vezetői, önismereti és kommunikációs tréningeket, szervezeti műhelyeket vezetek, valamint együttműködés-fejlesztő programokat tartok. Papp Péter : Leggyakrabban felsővezetőkkel és a csapataikkal dolgozom, és különböző egyéni és csoportos támogató módszerekkel segítem őket abban, hogy növeljék a kivitelezhető cselekvési opcióik számát, hogy tudatosan választhassanak az előttük megnyíló lehetőségek közül, és egységesebb, magabiztosabb, elkötelezettebb döntéseket hozzanak. Segítek nekik megvalósítani az üzleti vágyaikat.
Összes előadó

Támogatók

Szekció támogatónk


További támogatónk


Mi is a Legyél jobb! Nap?

Az Önismeret a siker része.


Alapösztön, hogy ha elesünk, felálljunk és továbbmenjünk, csakhogy ehhez sokszor saját magunkkal kell megbirkóznunk. A Forbesban szereplő üzletemberek, vállalkozók, művészek, sportemberek közül sokan megtették már ezt.

Kitől kértek segítséget?
Milyen módszereket használtak?
Miből tanultak a legtöbbet?

Az Önismeret versenyelőny. Tanulj tőlük a harmadik Legyél jobb! Napon!

Te ki vagy?  

Google+