Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A japán IKEA minilakása. Fotó: IKEA Japan Youtube-csatorna

A húsgolyó többe kerül, mint egyhavi lakbér az IKEA japán minilakásában

Bútorozott, gépesített lakás havi 280 forintért. Itthon is biztosan hamar elkelne.

A japán IKEA csupán havi 99 jenért, átszámítva 280 forintért fogja bérbe adni első és egyelőre egyetlen minilakását, számolt be róla az Insider. Az alig 10 négyzetméter alapterületű, tokiói lakással új, Tiny Homesra keresztelt kampánya jegyében lép be a cég a helyi ingatlanpiacra.

A rezsit a bérlő fizeti, a szűk helyhez illő bútorzatot az IKEA már természetesen megoldotta. A galériának hála minikonyha, fürdőszoba és mosógép is jár.

A minilakáskampány 2023. január 15-ig fog tartani. A lakást rövid távon lehet csak kibérelni, a jelentkezéshez IKEA Family regisztráció is szükségeltetik. Hogy erre az egyetlen minilakásra eddig hányan jelentkeztek, azt az IKEA helyi szóvivője nem árulta el.

Az alaprajz, amolyan ikeásan:

Ez pediglen egy reklámfilm, amiben a méltán híres plüsscápa, Blahaj közreműködésével használják ki a cég marketingesei az egyszeri IKEA-rajongó gyarlóságát:

Kapcsolódó cikk a Forbes.hu-n: a kisebb IKEA-holmikért mostantól elég a sarokra kisétálni, hiszen novembertől a 20 kg alatti rendeléseket DPD csomagpontra is kiszállítják, így közel 200 átvételi ponttal bővül a svéd áruház itthoni lefedettsége.

A kisebb IKEA-holmikért mostantól elég a sarokra kisétálni

Borítókép: a japán IKEA minilakása. Fotó: IKEA Japan Youtube-csatorna

Oszd meg!