Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

10 éve nem volt akkora beruházása az Aldinak Magyarországon, mint most

Június 24-én átadták Biatorbágyon az Aldi új, 8800 négyzetméter alapterületű hűtőraktárát. Ezzel 50 új munkahelyet teremtettek és innentől több magyar terméket fognak árulni.

Az Aldi Magyarország elmúlt 10 évének legnagyobb egyösszegű beruházásával jelentősen bővült az üzletlánc logisztikai központjának raktárkapacitása. A 255 ezer négyzetméteres telken elhelyezkedő, már 61,8 ezer négyzetméteres, több mint 500 főt foglalkoztató raktárba érkeznek be az áruházlánc minden beszállítójától a termékek.

A 8800 négyzetméter alapterületű új egységben egy -23 Celsius-fokos mélyhűtő és egy 0 Celsius-fokos hűtőraktár mellett egy kilenc rámpával rendelkező előhűtő is helyet kapott.

Az új ingatlannak köszönhetően megduplázódik az áruházlánc magyarországi hűtőraktár-kapacitása. Ezzel 40 százalékkal nagyobb lesz az Aldi üzletek hűtött termék kínálata is. Az új raktár 6 milliárd forintból épült. Az üzletlánc célja, hogy idén 4 százalékkal bővítse a kínálatát.

Az új tejtermékek, felvágottak, hűtött kényelmi termék, húsok, pékáruk és zöldségek fele magyar termelőktől fog érkezni.

Az új áruk között GMO-mentes friss húsok, készételek, laktózmentes, bio-, tejpótló, vegán, és húspótló termékek is lesznek.

Az Aldi további 4 milliárd forintot költött arra, hogy bővítse a boltokban a hűtőpultjait és a látványpékségeit. Így mostantól 30 százalékkal több péksütemény közül válogathatunk az üzletekben.

Egyre jobban pörögnek a diszkontláncok, a Lidl lett a legnagyobb 2020-ra

A borítóképen az Aldi új raktára

 

 

 

Oszd meg!