Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Új, dunai panorámás hotel nyílt Budapesten

Új, dunai panorámás szálloda nyílt a magyar fővárosban, a pesti oldalon: a francia B&B economy hotelláncnak ez az első magyarországi szállodája. A 214 szobás B&B Hotel Budapest City, a IX. kerületi Boráros téren található, és a korábbi Angyal Irodaházból építették át, a fejlesztő a Veres Tibor milliárdoshoz köthető Wing volt.

Az új szállodában többek között étterem, bár, panorámás tetőtéri bár, valamint két, egyenként 40 fő befogadására alkalmas tárgyalóterem, és elektromos töltőállomásokkal ellátott mélygarázs áll a vendégek rendelkezésére. A tetőn egy növényládákkal körbevett teraszt alakítottak ki, kilátással a Dunára és a budai panorámára, közölte a Wing a Forbes.hu-val.

A Veres Tibor milliárdoshoz köthető Wing az ingatlanpiac minden szegmensében jelen van, az elsődlegesnek számító irodaportfólió mellett az ipari, kiskereskedelmi és lakóingatlanok területén is. Szállodák tekintetében a nevéhez fűződik a 2018-ban megnyílt, építőipari nívódíjjal kitüntetett, közvetlen repülőtéri kapcsolattal rendelkező ibis Styles Budapest Airport Hotel, illetve a vállalatnak előkészítés alatt áll további három budapesti szállodafejlesztése.

Az 1975-ben épült épületet több mint 25 hónapig tartó bontási, majd átépítési munkálatok során alakította át a Wing szállodává.

„Az épület kiemelt láthatósága miatt nagy hangsúlyt fektettek a homlokzat kialakítására, hogy a kerület építészetéhez illeszkedő végeredmény jöhessen létre. A hotel belsőépítészeti kialakításában a helyszínre utaló elemek is visszaköszönnek, írták.

Veres Tibornak sűrű napjai vannak. Tegnap írtunk arról, hogy két cége, az Alteo és az Autowallis együttműködésével a magyarországi e-mobilitást pörgetné fel, ma pedig automegosztó cége, a Share Now jelentette be, hogy Fiatokkal és Mini Cabriókkal bővíti a flottáját.

A szobákban budapesti nevezetességeket ábrázoló tapéták vannak. Forrás: Wing

Borítókép: Wing

Oszd meg!