Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Házhoz rendelhető kabriókkal villant a topmilliárdos autómegosztója

A Veres Tibor érdekeltségébe tartozó Share Now Fiat 500 Hybridekkel és Mini Cabriókkal bővíti a flottáját, melyeket az ügyfelek akár házhoz is rendelhetnek.

A járványügyi korlátozások ellenére a Share Now 2020-ban megduplázta árbevételét az előző évhez képest. A járvány harmadik hullámának végével pedig csaknem száz új autóval bővíti a flottáját Budapesten és környékén.

Idén nyáron 60 Fiat 500 Hybriddel és 35 Mini Cabrióval bővül a Veres Tibor topmilliárdos cégének üzemeltetésében működő carsharing flotta,

így összesen 360 autóval Budapest második legnagyobb szolgáltatójává lép elő. Az új hibrid modellek manuális váltóval és országos autópályamatricával kerülnek forgalomba,

az előfizetéssel rendelkező felhasználók pedig percenként hatvan forintért vehetik igénybe őket.

„Egyre több a tudatos carsharing felhasználó, akik akár napi szinten kombinálják az autómegosztást más közlekedési módokkal, elsősorban a tömegközlekedéssel, legyen szó néhány perces városi vagy akár több napos országos utakról” – mondta Buday Bence, a Share Now ügyvezető igazgatója.

Elérhetővé vált az előfoglalás is egytől ötnapos bérlésekhez, amellyel a bevezető időszakban a Share Now Pass ügyfelek házhoz rendelhetik az általuk választott kategóriájú járművet a zónán belül.

A felhasználók a kiválasztott autóra legalább 72 órával az igénybevétel előtt adhatják le a rendeléseiket az applikáción keresztül.

„Azokat a visszajelzéseket kaptuk, hogy az ügyfeleink egy része szeretné tervezhetőbbé tenni a megosztott autóinak használatát. Vagyis biztosnak lenni abban, hogy a kívánt időben biztosan lesz a közelükben megfelelő autó a családi kiránduláshoz vagy az üzleti útjukhoz. Ma már szinte bármit házhoz tudunk rendelni online, de autóra eddig még nem volt lehetőség. Mostantól viszont az applikációban ezt is egyszerűen megtehetik a felhasználók” – tette hozzá Buday Bence.

A flottabővülésről szóló hír alig egy nappal azután érkezett, hogy Veres két cége, az Alteo és az Autowallis bejelentette együttműködését, amivel a magyar e-mobilitási piac vezetőjévé léphetnek elő.

Borítókép: Share Now

Együtt dobbantana az e-mobilitásban a magyar milliárdos két cége

Oszd meg!