Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ingyen ételt és italt ad világszerte a frontvonalban dolgozó egészségügyi munkásoknak Kapitány István és a Shell

Közösségi oldalán jelentette be a Shell globális alelnöke a támogatást.

Mostantól ingyen ételt és italt ad a járvány elleni küzdelem frontvonalában dolgozó egészségügyi szakembereknek és kamionosoknak – jelentette be a Shell kiskereskedelemért felelős alelnöke, Kapitány István Facebook-oldalán.

Az akció harminc országra terjed ki, és a Shell összesen 15 ezer kiskereskedelmi boltja vesz részt benne.

Friends!We at Shell are doing a lot to support efforts to halt the spread of the virus around the world.As the head…

Közzétette: István Kapitány – 2020. március 27., péntek

Mint fogalmaz, eddig is mindent megtettek, hogy a dolgozóik munkában tudjanak maradni, hogy ellássák a vásárlókat és a kritikus fontosságú infrastruktúrák üzemeltetéséért felelős embereket.

„De ennél többet akartunk tenni, hogy közvetlenül támogathassuk a frontvonalban dolgozó egészségügyi szakembereket, orvosokat, ápolókat és mentősöket, valamint a teherautó-sofőröket, akik nélkülözhetetlenek az ellátás fenntartásához.”

Kapitány István volt a 2019. májusi Forbes magazin címlaposa, jelenleg ő a legmagasabb pozícióban lévő magyar menedzser a világon. 44 ezer Shell kút, 500 ezer munkatárs és több mint 2 milliárd dollárnyi profit tartozik az irányítása alá. 2020 márciusától pedig a Menedzserszövetség elnöki posztját is betölti.

A páternoszter manapság egyre ritkább, szinte eltűnni látszik. Ebben is hasonlít egyébként a házasságra.