rövid hír

Számos fotó került elő a szexuális ragadozó, Epstein tengerparti luxusvillájáról

Forbes
2021. december 15. 2 perc olvasás

Ghislaine Maxwell és Jeffrey Epstein ellen indított nyomozás bírósági dokumentumaként látott napvilágot arról a manhattani házról és a Palm Beach-en található luxusvilláról, ahol kiskorú lányokat zaklattak, írja a Business Insider.

A képeket az ügyészek hozták nyilvánosságra, ilyen részletességben még nem pillanthattuk meg belülről Epstein birodalmát. 

A fotók Epstein korábbi munkatársa, Ghislaine Maxwell perével kapcsolatosan kerültek elő. Maxwellnek a New York-i bíróságon kell felelnie a szexuális abúzus és a gyermekkereskedelem vádjaival szemben.

Az ügyészek Maxwellt szexkereskedelemmel vádolják, továbbá állításuk szerint a nő szintén részt vett az abúzusban. Maxwell tagadja a vádakat, szerinte nem követett el bűncselekményt.

A fotók nyilvánosságra hozatala megvilágítja Epstein belső világát. Pár kép részleteit azonban ki kellett takarni az áldozatok védelme érdekében, ugyanis róluk több fotó is kiállításra került a villában.

Több szobában Epstein szexuális ábrázolást favorizáló ízlése is megmutatkozik, több fotó és festmény ebben a tematikában készült.

Az áldozatok közül többen arról számoltak be, hogy Epstein birtokán szexuális masszázst kellett végrehajtaniuk.

A Palm Beach-en található birtokot az ingatlanmágnás Todd Michael Glaser vette meg 18,5 millió dollárért, majd azonnal lerombolta az épületet. Az ingatlant ezután 25 millióért vette át David Skok sorozatvállalkozó és befektető a Wall Street Journal értesülései szerint.

Epstein New Mexicói birtoka még jelenleg is a piacon van, 27,5 millió dollárt kérnek érte a New York Post szerint. A manhattani apartmanját 2021 márciusában 51 millióért vette meg Michael Daffey, a Goldman Sachs volt igazgatója. Emellett Epstein vagyonában több karibi sziget is szerepel, amire ügyvédei szerint már vannal érdeklődők.

Párizsi lakása 13,5 millió dollárért került idén novemberben a piacra.

A teljes képriport itt megtekinthető.

Borítókép: US Attorney’s Office for the Southern District of New York, Insider