Csúcstechnika védi a mobilod, de a sikerhez te is kellesz

2021. november 22.
A Samsung saját adatvédelmi eljárásai olyan komplex hardveres és szoftveres páncéllal vértezik fel a mobilod, amik szinte elnyűhetetlen védelmet biztosítanak adataidnak.
Elolvasom

Miért lenne kényelmetlen, ami fenntartható?

2021. november 1.
A környezetbarát technológiákról sokaknak a mindennapi luxus feladása jut eszébe, pedig a fenntarthatóság és a kényelem nem ellentétes fogalmak. Sőt kéz a kézben járnak, hála a fejlett okosotthonoknak.
Elolvasom

Csak felcsapod és pörög a meló (vagy a Netflix)

2021. október 5.
A Samsung új, hajlítható telefonjai visszaidézik azt a dicső kort, amidőn a mobil még nem nagy, hanem kicsi volt, a funkciók többségét pedig csak akkor értük el, ha szétnyitottuk a tenyérnyi csöppséget.
Elolvasom

Papír vagy telefon? Szolid vagy szexi?

2021. július 8.
Daubner Anna divattervező olyan nyári kollekcióval rukkolt elő, aminek darabjait Samsung Galaxy S21 Ultra készüléken tervezte, egy különleges toll, az S Pen segítségével.
Elolvasom

Mutasd a hűtőd, megmondom, ki vagy!

2021. május 29.
A Samsung Bespoke hűtőcsaládja látványos, helytakarékos, zöld megoldást nyújt mindazoknak, akik szeretik kézben tartani az otthonuk esztétikáját. Neked sem mindegy, hogy néz ki a lakás?
Elolvasom

A tévé újjászületése

2021. május 3.
A tévé már nem az az eszköz, aminek az elmúlt évtizedekben megismertük. Tévével játszunk, dolgozunk, mozizunk, jógázunk, irányítjuk az okosotthonunkat – mindezt akár egyszerre is.
Elolvasom

Világmegváltó fiatalok, itt a lehetőség!

2021. március 10.
Tizenévesek számára hirdet ötletpályázatot a Samsung és az Edisonplatform nonprofit szervezet által indított EdisonKids. A Megoldások a holnapért azokat a diákokat keresi, akiknek van egy jó ötletük ...
Elolvasom

Alkotói szabadság a legigényesebbeknek – Samsung Galaxy S21 széria

2021. február 26.
Egy ingatlanvásárlás, ahol a legapróbb részletet is érdemes gondosan dokumentálni. Egy podcast, amire a napi rohanásban csak bevásárlás közben jut idő. Egy rövid videós prezentáció, amit vár az ország másik végében ülő ügyfél...
Elolvasom