M

Tudtuk, hogy nekünk van a legklasszabb közösségünk, de erre még mi sem számítottunk: teltházas az első Forbes Women’s Summit!

A jegyértékesítés lezárult, helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Találkozunk március 13-án a Corinthia Hotelben. Kapunyitás: 9:00. 

 

202 év. A hivatalos számítások szerint még ennyire van szükség a nemek közti egyenlőség megvalósulásához. A Forbes kézbe veszi az ügyet: 2020-ban új, egésznapos rendezvényünkön a főszereplők a lehetőségeink üzleti és társadalmi szinten, a konkrétumok, a hasznos, előremutató tanácsok férfiaknak és nőknek, a jövő.

Mindeközben pedig ismert arcok mutatják meg nekünk az eddig kevésbé ismert arcukat – a mindennapi berögződésekből fakadó szeximussal vagy épp a nők elé akadályokat állító tudatalattival ugyanis nekik is van tapasztalatuk –, a közös jövő konkrét lépéseit a legbefolyásosabb magyarokkal együtt tervezzük meg.


Találkozzunk az első Forbes Women’s Summiton, március 13-án a Corinthia Hotel Budapestben, mert amikor egy közös és egyenlő jövőről van szó, te is befolyásos vagy!

 

 

Vendégeink lesznek:

További vendégeinket hamarosan bejelentjük!

Czakó BorbálaCzakó Borbála a Demján-féle menedzserképző után New Orleansban szerzett MBA-diplomát, értékpapírokról, értéktőzsdéről, nemzetközi pénzügyekről tanult egy olyan időszakban, amikor Magyarországon még senki. Tíz évet töltött a Világbank egyik leányvállalata élén, volt londoni nagykövet, most pedig a HBLF elnöke és stratégiai tanácsadó az EY-nál. Nemrég ismét megkereste a Világbank, ezúttal alelnöki pozícióval, ő azonban úgy döntött, marad itthon.
Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, színigazgató.

Kováts AdélJászai Mari-díjas magyar színész

Csányi SándorJászai Mari-díjas színésznő

Borbély AlexandraNemzetközi Emmy-díjas színésznő

Gera MarinaD. Tóth KrisztaVolt már híradós, publicista, könyvszerző. Most saját online női oldalát építi és így hirtelen vállalkozó is lett. A WMN alapítója, DTK azaz D. Tóth Kriszta. Felismertem, hogy a véleményem érdekli az embereket" - mondja D. Tóth Krisztina, aki negyvenévesen, a második könyv bevételéből vágott bele a női "megmondó" oldal elindításába. A WMN.hu egy év alatt lett meghatározó piaci szereplő egy olyan szegmensben, ami meglehetősen fontos a hirdetők számára is. Az idei évben a Forbes legbefolyásosabb nőket összegyűjtő listáján 8. lett a média kategóriában. Nevének rövidítése - DTK - ma már márkanév."
nőjogi aktivista, a „Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” oldal alapítója

Mérő VeraEnyedi IldikóEgymilliárd forintos gyártási támogatás – magyar rendező még sosem dolgozott akkora büdzséből, amennyiből Enyedi Ildikó Füst Milán regényét fogja filmre vinni. A Testről és lélekről című mozijával eljutott az Oscar-jelölésig, de nem az a sztár típus. Inkább megmondó, kiálló, gondolkodó, mentor. Hogyan lett sikeres rendező, és miként navigál a nem egyszerű filmes világban? Erről is mesél majd.

Karafiáth OrsolyaÍró, előadó, átváltozóművész, aki nem kertel. Karafiáth Orsolya nyíltan beszél a saját és családja életén átívelő alkoholizmusról is, könyvet is írt a témában. Kimondja, elmondja, hogy leszámoljon a tévhittel: az alkohol csak akkor probléma, ha már egzisztenciális gondokat okoz. Az egyik legbátrabb közszereplő.

Pistyur VeronikaPistyur Verával már egy röpke találkozás is inspiráló. Nem véletlen, a volt műsorvezető jó ideje benne van a startup világ vérkeringésében, így amikor Fehér Gyula megkereste azzal, hogy csináljanak közös befektetőcéget, egy percig sem habozott. „Hatodik érzéke van a startupokhoz” – mondja róla az üzlettárs. Az Oktogon Ventures most összesen húszmillió euróból vadássza a régió startupjait. Nehéz menet? Lehet. Elég edzettek hozzá? Egészen biztosan.
Magyar Film- és Média Akadémia Kft. tulajdonos-ügyvezető

Máté KrisztinaHeal Edina2015-ben az üzleti szférában a női listán az ország 4. legbefolyásosabb szakembere volt.  Öt éven át vezette a Google magyar irodáját. Az egyik legnagyobb sikernek a YouTube magyarországi indulását tartja, mert magyar tartalomgyártók ezrei keresnek vele pénzt, és hallatják hangjukat szabadon a világ legnagyobb televizióján. Befolyását főleg az amerikai anyacég adja, de úgy fogalmaz: ,,a Google fele én vagyok Magyarország nagykövete."

Blaskó NikolettA hazai kommunikációs iparág meghatározó, egyik legbefolyásosabb női szereplője. A Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) elnöke, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) elnökségi, az Önszabályozó Reklámtestület (ÖRT) felügyelőbizottsági tagja. A nevéhez köthető, idén 15 éves ACG több száz reklámszakmai díjjal, elismeréssel az egyik vezető ügynökség a magyar reklámpiacon, új székházukat az Év Irodájának választották 2018-ban. Nikolett kurátorként segíti itthon az Unicef munkáját, tagja a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) CEO és női fórumának, a Bridge Budapest tanácsadótestületének a Bride Fundnak, támogatója a Nyitottak vagyunk mozgalomnak. Állandó zsűritagja az Év fiatal Vezetője díjnak. Elkötelezetten támogatja a nők helyzetbe hozását az üzleti életben, mecénása a hazai kortás designnak, divatnak. Házasságban él, két kislányt nevel, versenyszerűen lovagol, díjugrat.
Vezérigazgató - RTL Magyarország

Vidus Gabriellaíró, társadalomkutató, coach, a Most. – Túlélő leszel és nem áldozat és más könyvek szerzője

Tisza KataFöldessy MargitMargitosok – így nevezik magukat azok, akik Földessy Margit Szindra Stúdiójába jártak vagy járnak. Mozogni, táncolni, beszélni, rögtönözni, énekelni és verset mondani. De leginkább együtt játszani. Földessy Margit azért érti ennyire a gyerekek, a kamaszok nyelvét, mert örökre gyerek maradt. Édesapja a legendás bonviván, Földessy Géza, édesanyja Komlós Juci színésznő volt, de felmenői közt sorolhatjuk Komlós Vilmost, akinek neve az egykori legendás Hacsek és Sajóból lehet ismerős. Keresztanyja pedig Kiss Manyi, szintén színésznő.

Halácsy PéterA Prezi és három alapítója ma már a magyar startup-sikertörténelem alapvetése. Az alapító hármasból Halácsy Péter a CTO, vagyis a technológiai vezető, a fejlesztő csapat feje. Ő az, aki elsőként kiköltözött egy időre San Franciscoba, és magába szívta a Szlícium-völgy inspiráló levegőjét. Az utóbbi időben a Prezi mellett arról ismert, hogy saját iskolát és óvodát alapított. Halácsy Péter szerint az a cél, hogy 2040-re a mostani gyerekek boldog felnőttek legyenek, és olyan készségeket kapjanak, melyekkel jól boldogulhatnak majd az addigra szerinte teljesen megváltozó világban.
újságíró

Hesna Al Ghaouiújságíró, riporter, író, az Anyasors szerzője és a Jön a baba című dokureality szerkesztője

Hadas Krisztaaz Egyszülős Központ alapítója és vezetője

Nagy Annaíró, slammer

Nyáry Lucaköltő, író, Slammer

Kemény Zsófiközgazdász, a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület alapító elnöke, a GE volt közép- és kelet-európai kommunikációs és Public Affaires igazgatója

Szabó Eszterszóvivő, egészség szakértő, tréner

Győrfi Pálkereskedelmi vezérigazgató-helyettes, Magyar Telekom

Szabó MelindaAccenture Magyarország – HR vezető

Rőczei-Miriszlai Csillaápoló, kommunikációs tanácsadó

Németh Franciskatelevíziós műsorvezető, sportriporter

Zelinka IldikóTelekom Workshop..
Pikrea, Instagram szakértő

Kónya BeátaittaSzezon! alapító, ügyvezető

Répássy Zsuzsanna RékaTelekom Workshop..
a Magyar Telekom sokszínűségi és esélyegyenlőségi szakértője

Zanin Évakkv marketing tanácsadó, a Szövegírás szenvedéllyel c könyv szerzője, a Budapesti Metropolitan Egyetem címzetes docense

Janata KrisztaSoHo/SMB Experience Unit vezető, Magyar Telekom

Iski IstvánTelekom Workshop..

Újratervezés? Done! Karrierváltó sikersztorik Hosszabb alkalmazotti lét után sokunk felteszi magának a kérdést, vajon jó helyen vagyunk-e, ezt az állást álmodtuk-e meg magunknak. Míg másokat a változások, körülmények késztetnek vállalkozás indítására: kisgyermekes anyukaként már nem feltétlenül a kötött munkaidővel járó állás a megfelelő út. Ha meghoztuk a döntést és belevágunk egy cégalapításba, melyek az első lépések? Honnan lesznek ügyfeleink és miből lesz bevételünk az első évben? A Hello Biznisz sikeres, újratervező vállalkozókat hív vendégül, akik beszámolnak a karrierváltással és vállalkozóvá válással kapcsolatos személyes tapasztalataikról.
Összes előadó

Program - Corinthia Hotel Bálterem

Programváltoztatás jogát fenntartjuk.

09.45-10.00

Megnyitó

Házigazda: Bánlaki D. Stella, főmunkatárs, Forbes
09.55-10.25

Reflektorfény a nemzetközi porondon

Meddig ér a vörös szőnyeg és mit ér a nemzetközi siker itthon? Hogyan maradnak hűek azokhoz az alapelvekhez egy zajos és sokszor leegyszerűsítő világban, amelyek nélkül nem jutottak volna a nemzetközi filmszakma csúcsára? Moderátor: Zsiborás Gergő, főmunkatárs, Forbes
 • Borbély Alexandra, Jászai Mari-díjas színésznő
 • Borbély Alexandra • Gera Marina, Nemzetközi Emmy-díjas színésznő
 • Gera Marina • Enyedi Ildikó, Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt filmrendező
 • Enyedi Ildikó  Egymilliárd forintos gyártási támogatás – magyar rendező még sosem dolgozott akkora büdzséből, amennyiből Enyedi Ildikó Füst Milán regényét fogja filmre vinni. A Testről és lélekről című mozijával eljutott az Oscar-jelölésig, de nem az a sztár típus. Inkább megmondó, kiálló, gondolkodó, mentor. Hogyan lett sikeres rendező, és miként navigál a nem egyszerű filmes világban? Erről is mesél majd.
10.25-11.05

Az ördög, Prada és más sztereotípiák: a női főnök

Ha hosszú a hajad és magassarkú van rajtad, kevésbé vagy hiteles? Ha nőiesen öltöztél fel aznap, már nem is a mondandódra figyelnek? Ha határozottan képviseled magad vagy céged érdekeit, a hasonló férfifőnököket megillető keménykezű vezető titulus helyett hisztisnek, agresszívnek fognak titulálni, és a szexuális életed meg a menstruációdat firtatják? Már tudatosan, vagy épp tudat alatt kerülsz minden olyan szituációt, ahol a nőiséged és a vezető szereped találkozhatnak? Három topvezető vendégünknek nagy tapasztalata van abban, hogy milyen nőként irányítani, és megosztják velünk elképzeléseiket arról is, hogy hogyan lehet ezt jól csinálni. Mondjuk mától fogva. Moderátor: Bánlaki D. Stella, főmunkatárs, Forbes
 • Máté Krisztina, Magyar Film- és Média Akadémia Kft. tulajdonos-ügyvezető
 • Máté Krisztina • Blaskó Nikolett, Tulajdonos-ügyvezető, ACG Reklámügynökség
 • Blaskó Nikolett  A hazai kommunikációs iparág meghatározó, egyik legbefolyásosabb női szereplője. A Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) elnöke, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) elnökségi, az Önszabályozó Reklámtestület (ÖRT) felügyelőbizottsági tagja. A nevéhez köthető, idén 15 éves ACG több száz reklámszakmai díjjal, elismeréssel az egyik vezető ügynökség a magyar reklámpiacon, új székházukat az Év Irodájának választották 2018-ban. Nikolett kurátorként segíti itthon az Unicef munkáját, tagja a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) CEO és női fórumának, a Bridge Budapest tanácsadótestületének a Bride Fundnak, támogatója a Nyitottak vagyunk mozgalomnak. Állandó zsűritagja az Év fiatal Vezetője díjnak. Elkötelezetten támogatja a nők helyzetbe hozását az üzleti életben, mecénása a hazai kortás designnak, divatnak. Házasságban él, két kislányt nevel, versenyszerűen lovagol, díjugrat.
 • Vidus Gabriella, Vezérigazgató - RTL Magyarország
 • Vidus Gabriella • Szabó Melinda, kereskedelmi vezérigazgató-helyettes, Magyar Telekom
 • Szabó Melinda11.05-11.45

Mentoring on!

Minden sikeres nő mögött önmaga áll... de néha nem árt, ha állnak mögöttük más sikeres nők és férfiak, hogy tereljék őket, ha kell. Milyen a jó mentor és milyen a jó mentor-mentorált kapcsolat? Milyen helyzetekben jön jól egy mentor, és honnan fogjuk érezni, ha már „végigvittük” a dolgot? Van értelme mentort „fogadnunk”, ha már vezetői pozícióban vagyunk? Meghívott vendégeink mesélnek a leginspirálóbb történeteikről. Moderátor: Bánáti Anna, újságíró, Forbes
 • Czakó Borbála, a Hungarian Business Leaders Forum elnöke, stratégiai tanácsadó, volt londoni nagykövet
 • Czakó Borbála  Czakó Borbála a Demján-féle menedzserképző után New Orleansban szerzett MBA-diplomát, értékpapírokról, értéktőzsdéről, nemzetközi pénzügyekről tanult egy olyan időszakban, amikor Magyarországon még senki. Tíz évet töltött a Világbank egyik leányvállalata élén, volt londoni nagykövet, most pedig a HBLF elnöke és stratégiai tanácsadó az EY-nál. Nemrég ismét megkereste a Világbank, ezúttal alelnöki pozícióval, ő azonban úgy döntött, marad itthon.
 • Kováts Adél, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, színigazgató.
 • Kováts Adél • Szabó Eszter, közgazdász, a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület alapító elnöke, a GE volt közép- és kelet-európai kommunikációs és Public Affaires igazgatója
 • Szabó Eszter11.45-13.30

Ebédszünet, networking

13.30-14.00

Új férfi szerepek

Változik a férfiak szerepe a világban? Vagy a nők változnak? Mindez jó? Vagy épp rossz? És akkor most előre engedjék a nőket vagy sem, megdicsérjék a ruhájukat, vagy hallgassanak, észrevegyék-e nőiségüket, vagy ennek legfeljebb a négy fal között van helye?
14.00-14.45

Anyaság másképp

Van a nagykönyv, és van az élet: különleges sorsok, stigmatizált életek, rendhagyó családmodellek, gyereket egyedül vállalók, őket egyedül nevelők, egyszülős- és mozaikcsaládban élők, sodródások és tudatosan vállalt felszabadító döntések. Vendégünk három sokat látott nő – őszinték, erősek, közösséget építenek. Moderátor: Fekete Emese, főmunkatárs, Forbes
 • Tisza Kata, író, társadalomkutató, coach, a Most. – Túlélő leszel és nem áldozat és más könyvek szerzője
 • Tisza Kata • Hadas Kriszta, újságíró, riporter, író, az Anyasors szerzője és a Jön a baba című dokureality szerkesztője
 • Hadas Kriszta • Nagy Anna, az Egyszülős Központ alapítója és vezetője
 • Nagy Anna14.45-15.05

Terveik vannak és helyet kérnek

Mikor kezdi el saját bőrén érezni egy fiatal, feltörekvő író az eddig csak jótékony homály övezte Szakma mechanizmusait? Ki kaphat helyet a szokásjog gyakorlatai és főként középkorú férfiak által képviselt magyar irodalomban? Erre a területre talán ritkábban nézünk rá mint kéne, ezért csatlakozik hozzánk két fiatal nő és író, akik már a kortárs magyar irodalom levegőjében nőttek fel és nagyon határozott véleményük van természetes közegük működéséről, hibáiról és lehetőségeiről. Moderátor: Gólya Ágnes, újságíró, Forbes
15.05-15.30

Nők új terepen

Szakmák, amelyeket évtizedekig nemigen választhattak nők. Női pályaívek hagyományosan férfiasnak gondolt munkakörökben a mentőknél és a Wizz Airnél. Moderátor: Ács Gábor, főmunkatárs, Forbes
15.30-16.00

Kávészünet

16.00-16.30

Kis magyar szexizmus

Az ügyes kislánytól a hivatalos vagy félhivatalos beszélgetések fájó kiszólásain és béna viccein át a betonkeménységű üvegplafonig igen széles a mindennapi szexizmusok skálája. Nőként az ember nap mint nap, óráról órára kerül újra és újra lealacsonyító szituációba – számtalanszor már fel sem tűnik, sem az elkövetőnek, sem az áldozatnak. Melyek az üzleti- és magánélet jellemző helyzetei, amik bántók, amelyeket meg kellene haladnunk, és hogyan tehetjük ezt meg? Hogyan kerülhetjük el a másik lealacsonyítását nőként és férfiként, és mit tegyünk, ha épp nem sikerült? Három tapasztalt női vendégünknek vannak stratégiái, de humoruk is. Moderátor: Bánlaki D. Stella, főmunkatárs, Forbes
 • Karafiáth Orsolya, költő
 • Karafiáth Orsolya  Író, előadó, átváltozóművész, aki nem kertel. Karafiáth Orsolya nyíltan beszél a saját és családja életén átívelő alkoholizmusról is, könyvet is írt a témában. Kimondja, elmondja, hogy leszámoljon a tévhittel: az alkohol csak akkor probléma, ha már egzisztenciális gondokat okoz. Az egyik legbátrabb közszereplő.
 • Pistyur Veronika, ügyvezető igazgató, Bridge Budapest; partner, Oktogon Ventures
 • Pistyur Veronika  Pistyur Verával már egy röpke találkozás is inspiráló. Nem véletlen, a volt műsorvezető jó ideje benne van a startup világ vérkeringésében, így amikor Fehér Gyula megkereste azzal, hogy csináljanak közös befektetőcéget, egy percig sem habozott. „Hatodik érzéke van a startupokhoz” – mondja róla az üzlettárs. Az Oktogon Ventures most összesen húszmillió euróból vadássza a régió startupjait. Nehéz menet? Lehet. Elég edzettek hozzá? Egészen biztosan.
 • Heal Edina, az Egyenlítő Alapítvány alapító-kurátora
 • Heal Edina  2015-ben az üzleti szférában a női listán az ország 4. legbefolyásosabb szakembere volt.  Öt éven át vezette a Google magyar irodáját. Az egyik legnagyobb sikernek a YouTube magyarországi indulását tartja, mert magyar tartalomgyártók ezrei keresnek vele pénzt, és hallatják hangjukat szabadon a világ legnagyobb televizióján. Befolyását főleg az amerikai anyacég adja, de úgy fogalmaz: ,,a Google fele én vagyok Magyarország nagykövete."
16.30-17.00

Hogyan nevelj a lányodból magabiztos felnőttet?

Földessy Margit évtizedek óta vezeti színitanodáját a Marczibányi Téri Művelődési Központban, és indít útjára magukért kiálló lányokat (és fiúkat). Hesna példát mutat és gyerekkönyvben is meséli, hogyan lehet bátran félni. Halácsy Péter iskolahálózatot alapított, ahol a gyerekek érzelmi biztonsága kiemelten fontos. Ha ők nem tudják a választ, akkor kicsoda? Moderátor: Galambos Márton, főszerkesztő, Forbes
 • Földessy Margit, színésznő
 • Földessy Margit  Margitosok – így nevezik magukat azok, akik Földessy Margit Szindra Stúdiójába jártak vagy járnak. Mozogni, táncolni, beszélni, rögtönözni, énekelni és verset mondani. De leginkább együtt játszani. Földessy Margit azért érti ennyire a gyerekek, a kamaszok nyelvét, mert örökre gyerek maradt. Édesapja a legendás bonviván, Földessy Géza, édesanyja Komlós Juci színésznő volt, de felmenői közt sorolhatjuk Komlós Vilmost, akinek neve az egykori legendás Hacsek és Sajóból lehet ismerős. Keresztanyja pedig Kiss Manyi, szintén színésznő.
 • Halácsy Péter, társalapító, Prezi, Budapest School
 • Halácsy Péter  A Prezi és három alapítója ma már a magyar startup-sikertörténelem alapvetése. Az alapító hármasból Halácsy Péter a CTO, vagyis a technológiai vezető, a fejlesztő csapat feje. Ő az, aki elsőként kiköltözött egy időre San Franciscoba, és magába szívta a Szlícium-völgy inspiráló levegőjét. Az utóbbi időben a Prezi mellett arról ismert, hogy saját iskolát és óvodát alapított. Halácsy Péter szerint az a cél, hogy 2040-re a mostani gyerekek boldog felnőttek legyenek, és olyan készségeket kapjanak, melyekkel jól boldogulhatnak majd az addigra szerinte teljesen megváltozó világban.
 • Hesna Al Ghaoui, újságíró
 • Hesna Al Ghaoui17.00-17.20

DTK: felállni, kiállni, beleállni, hátralépni

D. Tóth Kriszta felállt egy kudarc után és kiállt a saját ötletéért, amikor létrehozta a WMN-t. Beleállt a megvalósításba és vállalkozássá fejlesztette az oldalt, amire egykor maga rakta ki egyesével a cikkeket. Tavaly azt is megmutatta, hátralépni is tud, ha úgy érzi eljött az ideje.
 • D. Tóth Kriszta, WMN.hu tulajdonos
 • D. Tóth Kriszta  Volt már híradós, publicista, könyvszerző. Most saját online női oldalát építi és így hirtelen vállalkozó is lett. A WMN alapítója, DTK azaz D. Tóth Kriszta. Felismertem, hogy a véleményem érdekli az embereket" - mondja D. Tóth Krisztina, aki negyvenévesen, a második könyv bevételéből vágott bele a női "megmondó" oldal elindításába. A WMN.hu egy év alatt lett meghatározó piaci szereplő egy olyan szegmensben, ami meglehetősen fontos a hirdetők számára is. Az idei évben a Forbes legbefolyásosabb nőket összegyűjtő listáján 8. lett a média kategóriában. Nevének rövidítése - DTK - ma már márkanév."
17.20-17.30

Záróakkord

Workshop terem - Powered by Telekom

 

A termek férőhelye korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Mi lesz még? oldalsávban, a képekre kattintva lehetséges. A regisztrációt hamarosan megnyitjuk!

11.30-12.30

Neked vannak előítéleteid? Segítünk, vannak!

A Magyar Telekom 2019-ben nagyot lépett, amikor úgy döntött, hogy a sokszínű és nyitott munkahelyi kultúra erősítése érdekében szembenéz a diszkrimináció hátterében meghúzódó tudattalan előítéletekkel. Műhelybeszélgetés keretein belül cél, hogy a résztvevők segítségével jobban rálássunk az egyes hazai vállalatok kultúrájának hasonlóságaira és különbözőségeire és támogassuk egymást a sokszínűség felé vezető úton.
13.30-14.30

Márkaépítés Instagramon? Hozd ki magadból a legtöbbet!

Az Instagram megkerülhetetlen tényező lett személyes márkaépítésünkben és az online marketingben egyaránt. Hozd ki magadból a legtöbbet és tanulj első kézből Instagram szakértőnktől.
14.45-15.45

Újratervezés? Done! Karrierváltó sikersztorik

Hosszabb alkalmazotti lét után sokunk felteszi magának a kérdést, vajon jó helyen vagyunk-e, ezt az állást álmodtuk-e meg magunknak. A Hello Biznisz sikeres, újratervező vállalkozókat hív vendégül, akik beszámolnak a karrierváltással és vállalkozóvá válással kapcsolatos személyes tapasztalataikról.

Mi lesz még?

A workshopok regisztráció kötelesek, a jelentkezést hamarosan megnyitjuk. Regisztrálni a képre kattintva, jegyvásárlást követően lehetséges!

Telekom Workshop

A termek férőhelye korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Mi lesz még? oldalsávban, a képekre kattintva, a megfelelő workshop kiválasztásával lehetséges. 

 

Elakadtál? Segítünk! Írj nekünk az events@forbes.hu címre és felvessszük veled a kapcsolatot.

 

 

Zanin Éva

a Magyar Telekom sokszínűségi és esélyegyenlőségi szakértője

Regisztrálok

Zanin Éva

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Kónya Beáta

Pikrea, Instagram szakértő

Kónya Beáta

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Újratervezés? Done! Karrierváltó sikersztorik 

Regisztrálok

Újratervezés? Done! Karrierváltó sikersztorik 

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés
Van egy jó Forbes sztorid? Nulláról építetted fel vállalkozásod? Keményen dolgoztál, voltak kudarcaid, sikereid és szívesen elmesélnéd nekünk? Rövid üzenetben írd le nekünk, hogy miért érdekes a történeted. A beérkezett bemutatkozások alapján kiválasztjuk azt a 12 jelentkezőt, akik ezt egy miniinterjú keretein belül személyesen is elmesélhetik újságíróinknak, március 13-án, a Forbes Women's Summit-on. Kerülj be a Forbes magazinba! A rövid bemutatkozásokat az events@forbes.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezés határideje, érvényes belépővel: március1. 12:00. 
Forbes miniinterjúk

Forbes miniinterjúk

Van egy jó Forbes sztorid? Nulláról építetted fel vállalkozásod? Keményen dolgoztál, voltak kudarcaid, sikereid és szívesen elmesélnéd nekünk? Rövid üzenetben írd le nekünk, hogy miért érdekes a történeted. A beérkezett bemutatkozások alapján kiválasztjuk azt a 12 jelentkezőt, akik ezt egy miniinterjú keretein belül személyesen is elmesélhetik újságíróinknak, március 13-án, a Forbes Women's Summit-on.

Kerülj be a Forbes magazinba! A rövid bemutatkozásokat az events@forbes.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezés határideje, érvényes belépővel: március1. 12:00. 

Szekció támogatónk

További támogatónk

Google+