Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Nyugat+Zombik: Kész van ez a hülye képregény!

Fél évvel ezelőtt még azt írtuk, Csepella Olivér reteklassan halad, pár nappal ezelőtt viszont azt írta ki a Nyugat+Zombik facebook oldalára, hogy “KÉSZ VAN EZ A HÜLYE KÉPREGÉNY”. Sőt, azóta a nyomda is nekilátott: belívek, borító kinyomtatva, hamarosan megkapják, akik három évvel ezelőtt beszálltak Olivér közösségi finanszírozós kampányába.

A kampány egyébként annak idején kimondottan sikeres volt, a minimálisan szükséges pénz több mint kétszeresét, majdnem 8 millió forintot adtak össze a rajongók. Azóta Olivér minden nap dolgozott a Nyugat+Zombikon, de egy csomó fejezetet újra rajzolt, hogy az elejének és a végének egységes legyen a stílusa.

15109480_1188859291210383_6737892004114292147_n

Ez van a borítón

A pár éve a Forbes 30/30-as listáján is szereplő Olivér októberben azt írta, alig várja, hogy elkészüljön, és néha egészen elégedett vele. Aki a közösségi finanszírozásban nem vett részt, az most megrendelheti, egyelőre előrendeléseket lehet leadni, várhatóan december 11. után lesz a boltokban.

Oszd meg!