Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Itt az újabb Megxit, költöznének Harryék az orosz üzletember villájából

Másfél év után elköltözne kaliforniai luxusvillájából Harry herceg és felesége, Meghan Markle és inkább máshol nevelnék két gyermeküket. A Chateau of Riven Rock néven ismert ingatlant Szergej Grishin orosz üzletembertől vették 2019-ben.

Nem valószínű, hogy a négytagú család máris kinőtte a 11 millió font (mintegy 4,8 milliárd forint) értékű, kilenc háló- és 16 fürdőszobás villát, de a hozzájuk közel állók azt mondták a Daily Mailnek, hogy a pár már el is kezdett új lakóhelyet keresni, mert nem elégedett a ház elhelyezkedésével.

Harryék villája a kaliforniai Montecito-ban található, az óceánparton, Santa Monicától keletre, a települést egyre több celeb fedezte fel magának az utóbbi időben.

A Forbes.com szerint ez a vidék a fiatal családok körében is nagyon felkapott lett tavaly, 4 millió dollártól (1,3 milliárd forinttól) indulnak az itteni ingatlanok árai, a határ pedig nyilván a csillagos ég, 72 millió dollárért például már többhektáros birtokot lehet kapni. 

The Chateau of Riven Rock. Fotó: extravaganza.com

Harry és Meghan villája konditeremmel, uszodával, teniszpályával, pincével, játszótérrel és egy külön vendégházzal is rendelkezik, a nyílt piacon nyilván nem hirdetik meg az ingatlant, és csak banki igazolás bemutatása után, komoly érdeklődőknek mutatják meg. A ház belsejéről kevés fotó elérhető, Meghan Markle tavaly, 40. születésnapja alkalmából engedett betekintést a villába, amely az America’s Got Talent egyik adásában is megjelent – mármint Markle-lel együtt, aki a nappalijukból jelentkezett be a tehetségkutatóba.        

Belső források szerint nem sokkal költöznének arrébb két gyermekükkel, a 2 éves Archie-val, és a 6 hónapos Lilibet Dianával, de ezzel a házzal és a közvetlen környékkel nincsenek megelégedve.

Meghan Markle a nappaliból jelentkezik. Forrás: Youtube.

A Harry-Meghan villa korábbi tulajdonosa Szergej Grishin orosz üzletember volt, aki 2009-ben vette meg. Grishin egyébként nem kispályás a környéken: az övé volt az a Scarface mansion néven ismertté vált villa is, ami az 1983-as Al Pacino film, a Sebhelyesarcú (eredeti címén Scarface, innen a villa neve ) helyszíne volt; ezt 2015-ben, 12 millió dollárért adta el.

Borítókép: The Chateau of Riven Rock, extravaganzi.com

Oszd meg!