Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Véletlenül elárulták az Apple Watch Series 6 premierjének dátumát

Egy brazil újságíró a promóvideó metaadataiban bukkant nyomára, hogy az okosóráról szólhat a szeptemberi rendezvény.

Az Apple szeptember 15-re hirdette meg következő exkluzív eseményét és ugyan a piac az iPhone 12 premierjére számított, kiderült, hogy aznap az Apple Watch Series 6 bemutatója lehet – írta az amerikai Forbes.

Guilherme Rambo brazil szakújságíró a YouTube-ra feltöltött promóvideó metaadataiban érdekes szóra bukkant: a sok Apple-termék megnevezése között még sosem írták le egyben, hogy Series 6.

Tehát akármi is lesz az esemény középpontjában, az új okosóra-sorozatnak biztos köze lesz hozzá.

A dolog azért furcsa, mert az új telefon bemutatója csak később lesz ősszel, pedig egyben szokták tartani a telefon és a hozzá tartozó óra premierjét. Az Apple pénzügyi igazgatója, Luca Maestri szerint a szeptember 15 túl korai lenne, hogy megmutassák a fogyasztóknak az új telefont.

Az is hangsúlyos, hogy a metaadatokban nem szerepel az SE kitétel, ami az Apple régóta pletykált, olcsóbb okosórájának munkacíme.

Fotó: Unsplash // Luke Chesser

Ha tudnánk, mi a vége egy próbálkozásnak, nem neveznénk kísérletnek. A dolog természetéből adódik, hogy a kudarc benne van a pakliban. De néhány nagy siker elég ahhoz, hogy több tucat bukott projektet ellensúlyozzon.