Fotó: A Paksi Atomerőmű
Üzlet

Újabb megbízást kapott Mészáros Lőrinc a Paksi Atomerőműben

Forbes
2019. november 26. 1 perc olvasás

Hárommilliárdos közműépítési megbízást nyert el a Mészáros és Mészáros Kft. A szerződést várhatóan november végén, december elején köti meg a céggel a tendert kiíró MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

Épp egy hete érkezett a hír, miszerint nettó 15,7 milliárd forintos megbízást nyert el a Mészáros és Mészáros Kft. a Paksi Atomerőmű területén.

A következő megbízásra sem kellett sokat várni: ezúttal nettó 3,189 milliárd forint értékű mélyépítési megbízást nyert el közbeszerzési eljáráson az Opus Global Nyrt. ipari divíziójába tartozó vállalat, áll az Opus szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében. A cég a paksi atomerőmű bővítéséhez szükséges felvonulási területen végez előkészítő munkákat, közel 35 kilométernyi szennyvíz, csapadékvíz, tűzivíz- és ivóvízvezetéket bont el, és átalakítja a talajvízszint ellenőrzésére szolgáló kúthálózatot is. A munkálatok 13 hónapig tartanak majd.

A közlemény indoklása alapján a Paksi Atomerőmű tapasztalt, stabil szakmai hátterű céget keresett a munkák kivitelezéséhez.