Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

JESHOOTS.COM / Unsplash

Új szolgáltatást indít a Wizz Air, már a becsekkolást is megspórolhatod – némi pluszpénzért

Tovább bővíti extra szolgáltatásait a magyar gyökerű légitársaság, ezúttal a becsekkolást spórolhatja meg az, aki hajlandó fizetni érte.

Új szolgáltatást vezet be a Wizz Air, írja a Portfolio, a cég közleményére hivatkozva. Az automatikus utasfelvétel lehetővé teszi, hogy az utasok 50 órával az indulás előtt megkapják a beszállókártyáikat. Azokat céloznák a megoldással, akik a foglalás után már nem szeretnének a beszállókártyákkal foglalkozni – és nem bánják, ha ezért fizetniük kell.

Azok, akik élnek a szolgáltatással, 50 órával az utazás előtt automatikusan megkapják a beszállókártyájukat, függetlenül attól, hogy az előre kiválasztott vagy véletlenszerűen kiosztott ülésre szól-e.

Az automatikus utasfelvétel ára utasonként és járatonként 1,5 eurótól indul.

A Wizz Air már régóta épít a repjegyen felüli szolgáltatásokra, összbevételének negyven százalékát adják. Az elemzők a vállalat március végén záruló pénzügyi évére 1,36 milliárd eurós bevételt jósolnak, ami 43 százalékkal magasabb, mint az előző évi.

A Wizz Air vezérigazgatójával legutóbb tavaly nyáron készítettünk hosszabb interjút:

Borítókép: JESHOOTS.COM / Unsplash


Fontosabb, hogy stílusod legyen, mint hogy trófeáid