Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Új funkciókkal bővül itthon a Taxify, jön az XL és a Business

Tovább bővíti kínálatát Magyarországon a Taxify, Európa legdinamikusabban növekvő felhasználói bázisú közlekedési alkalmazása, jön az XL funkció és a Business szolgáltatás. Akik jól járnak vele: a nagy baráti társaságok és a vállalati ügyfelek.

A Taxify két új szolgáltatásával folytatja magyarországi hódítását. Egyrészt mostantól egyszerűbb lesz szombat éjszaka A-ból B-be menni a nagyobb baráti társaságoknak, a közlekedési app XL funkciója keretében Magyarországon is bevezeti a hétszemélyes autók elérhetőségét. A szolgáltatás azoknak is hasznos lehet, akik túl nagy családdal vagy túl sok poggyásszal próbálnák kiverekedni magukat a Liszt Ferenc reptérre.

Az észt startup egy másik szolgáltatással is újít, a Taxify Business a céges utazásokat könnyítené meg. A felhasználók egy online vállalati fiókon keresztül havi elszámolási rendszerben, e-számlák ellenében, egy összegben fizethetik ki a megtett utakat, megszabadulva a számlák begyűjtésével járó hercehurcától.

A Business szolgáltatást a cég kísérleti jelleggel először a balti államokban tette elérhetővé. Úgy tűnik, ott bejött, a szolgáltatás Magyarország mellett mostantól több másik európai országban is bevezetésre kerül.

A tallinni központú Taxify több mint húsz országban van jelen, jelenleg körülbelül 400 embert foglalkoztatnak világszerte. 2017 augusztusában a Taxify és az Uber egykori nagy ellenfele, DiDi Chuxing együttműködési megállapodást írtak alá egymással, erről itt írtunk bővebben.

Oszd meg!