Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]

Bővebben

Új funkciókkal bővül itthon a Taxify, jön az XL és a Business

Tovább bővíti kínálatát Magyarországon a Taxify, Európa legdinamikusabban növekvő felhasználói bázisú közlekedési alkalmazása, jön az XL funkció és a Business szolgáltatás. Akik jól járnak vele: a nagy baráti társaságok és a vállalati ügyfelek.

A Taxify két új szolgáltatásával folytatja magyarországi hódítását. Egyrészt mostantól egyszerűbb lesz szombat éjszaka A-ból B-be menni a nagyobb baráti társaságoknak, a közlekedési app XL funkciója keretében Magyarországon is bevezeti a hétszemélyes autók elérhetőségét. A szolgáltatás azoknak is hasznos lehet, akik túl nagy családdal vagy túl sok poggyásszal próbálnák kiverekedni magukat a Liszt Ferenc reptérre.

Az észt startup egy másik szolgáltatással is újít, a Taxify Business a céges utazásokat könnyítené meg. A felhasználók egy online vállalati fiókon keresztül havi elszámolási rendszerben, e-számlák ellenében, egy összegben fizethetik ki a megtett utakat, megszabadulva a számlák begyűjtésével járó hercehurcától.

A Business szolgáltatást a cég kísérleti jelleggel először a balti államokban tette elérhetővé. Úgy tűnik, ott bejött, a szolgáltatás Magyarország mellett mostantól több másik európai országban is bevezetésre kerül.

A tallinni központú Taxify több mint húsz országban van jelen, jelenleg körülbelül 400 embert foglalkoztatnak világszerte. 2017 augusztusában a Taxify és az Uber egykori nagy ellenfele, DiDi Chuxing együttműködési megállapodást írtak alá egymással, erről itt írtunk bővebben.

 

"Nem az a kérdés, hogy mit akarunk megtudni az emberekről. A kérdés az, hogy mit akarnak az emberek elmondani magukról."