Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Tiborcz István rekordprofit után 2,3 milliárdos osztalékkal lett gazdagabb

A Mészáros Lőrinctől vett ötcsillagos szálloda pedig közel egymilliárd forintba került.

4,8 milliárdos adózott eredményt ért el 2019-ben a miniszterelnök vejének ingatlancége, a Bdpst Zrt. – vette észre a Menedzsment Fórum a cég az adóhatóságnak leadott beszámolójából.

A május 8-i közgyűlésen, ahol elfogadták a 2019-es beszámolót, megszavazták, hogy 2,3 milliárd forintos osztalékot fizetnek ki a tulajdonosnak, azaz Tiborcz Istvánnak.

Fotó: Bdpst Group

2019 novemberében Tiborcz Mészáros Lőrinccel is üzletelt, az Andrássy Rezidencia Wine&Spát vásárolta meg. A beszámolóból kiderül a Tarcalon található szálloda ára is: 979,7 millió forintot fizetett érte.

Tiborcz István kapcsán a legfrissebb hír, hogy a Bdpst Zrt. eladta az Appennin ingatlancégben lévő részesedését. A vevő pedig a tizedik leggazdagabb magyarhoz, a plázamilliárdos Jellinek Dánielhez és a dollármilliárdos Stryker családhoz köthető Indotek Group lett.

Oszd meg!