Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Spontán lazulnál? Ezen a táskapárnán bárhol megteheted

A Billow egyszerre stílusos táska és praktikus felfújható párna. Tizedikes diákok kreálták és üzemeltetik a rá épített céget, ők a hazai diákvállalkozások országos versenyének idei győztesei.

A Junior Achievement Magyarország idei nyertese egy tizedikes AKG-s diákokból álló csapat lett, termékük és cégük neve a The Billow. A gimnazista csapat 8 lányból alakult szeptemberben, a JAM-Citi programon belül üzemelteti a céget. A vállalkozás minden részét teljesen önállóan hozták létre, mentoruk, Nemes András segítségével.

A termék egy stílusos táska, ami praktikus párnává alakítható. Ötletgazdái szerint tökéletes választás, ha például fesztiválon, buszmegállóban, vagy a városban szeretnél leülni. Hátizsák létére könnyen cipelhető és jól pakolható, a párna része pedig csak felfújt állapotban foglal helyet. Anyaga vízálló, így attól sem kell félni, hogy beázik, elázik, megázik. (Sőt, kosz ellen is hasznos lehet, mivel egy vizes ronggyal könnyen letörölhető.)

A The Billow elnyerte a legötletesebb termék és a legjobb marketing munkáért járó díjakat is különböző verseny-vásárokon, valamint a WAMP-on is bemutatkozott. Jelen van a közösségi médiában, és folyamatosak a megrendelések a webshopjukban.

 


Így kell használni a Billow-t

 

 

Oszd meg!