Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]


Bővebben

Rigó Ferenc és Buzogány László, a Travelminit alapítói

Romániában is bevásárolt a Szállás.hu

Idén májusban tulajdonrészt szerzett a Szállás.hu a román Travelminit International SRL-ben, áll a cég szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében.

A román Travelminit International SRL 30 ezer szállásfoglalást kezel éves szinten, rájuk csapott le a magyar Szállás.hu – legalábbis részben. A magyar szállásfoglaló portál nagy potenciált lát Romániában: a román belföldi turizmustól a magyarországiéval közel azonos mértékű, 100 milliárd forintos forgalmas várnak idén, annak ellenére, hogy Romániában kétszer annyian élnek, mint itthon.

A tulajdonrészvásárlás idén májusban történt. A Travelminit alapítói egyébként szintén magyarok, a céget 2013-ban alapította Rigó Ferenc és Buzogány László.

A Szallas.hu januárban a lengyel online szálláspiac egyik legrégebbi szereplőjét, a 2002-ben létrejött Spanie.pl-t vásárolta fel.

A borítóképen Rigó Ferenc és Buzogány László, a Travelminit alapítói láthatóak.

Lecsapott lengyel konkurensére a Szallas.hu

Az év legnagyobb magyar üzletei: akik lekörözték Csányit, Simicskát és Garancsit


 

Mindig gyűlöltem az alvás szükségességét. Mint a halál, még a leghatalmasabb embert is a megfekteti.