F1! Zsír!

Ritkábban csöng a telefonom, mint azt sokan gondolják, de ha hívnak, eléggé kiszámítható, hogy ki mit akar tőlem. A legtöbben be szeretnének kerülni az újságba, néhányan kimondva-kimondatlanul rögtön fel a címlapra. Ritka, de […]

Bővebben

Michaletzky Bálint

Rárepül a shoppingolókra a Greengo, már saját autó se kell a nagybevásárláshoz

A budaörsi bevásárlócentrumban és a Gazdapiacnál is elérhető már az elektromosautó-szolgáltató flottája, kedvezményes parkolással.

Budaörsön bővít területet a Greengo – jelentette be közleményében a Greengo. Ezzel a három szolgáltató közül elsőként lépi át Budapest közigazgatási határát, kifejezetten arra a felhasználói rétegre célozva, akik

a budaörsi bevásárlóközpontban intéznék a bevásárlásaikat, de nem akarnak saját autót fenntartani.

A szolgáltató kedvezményes parkolási díjazású zónái már elérhetőek a budaörsi nagy áruházaknál. Az érintett területeket a Gazdapiacnál, illetve az alábbi áruházaknál találják: budaörsi Tesco, Brendon, Mountex, Intersport, Diego, Kika, Humanic, IKEA, Auchan, Decathlon, Metro és Premier Outlet parkolóiban is.

Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezető igazgatója a bővítés hátteréről elmondta, hogy folyamatosan követik felhasználók autóhasználati szokásait, így tájékozódnak a leggyakrabban látogatott területekről, a rendelkezésre álló adatokat pedig beépítik az új fejlesztésekbe.

Június közepétől Greengóval is célba vehető a reptér

„A szinte triviális reptéri bővítés után újdonsággal jelentkezünk és új, kedvezményes parkolózónákkal bővülünk Budaörsön. Továbbra is abban szeretnénk elsők maradni, hogy elektromos flottánkkal reagálunk a fővárosi közlekedési igényekre és a közösségi élményt a mobilitás növelésével fokozzuk.”

Egy órás vásárlás alatt összesen 300 Ft-ba kerül, hogy várakozik az autó. A kedvezményes zónákban mostantól alap csomag esetén 5 Ft/perc, minimál csomag esetén 8 Ft/perc díj ellenében tudják parkoltatni az autókat a bérlők. Amiatt sem kell aggódni, hogy az áruházból kijőve nem várja a felhasználót a Greengo, hiszen a bérlő használatában marad az e-autó, zárásra továbbra is a zónahatárokon belül lesz lehetőség.

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő