Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]

Bővebben

Michaletzky Bálint

Június közepétől Greengóval is célba vehető a reptér

Augusztus végéig reptéri felár nélkül vezeti be a Ferihegyre tartóknak szánt területbővítését a Greengo. Ezzel egyidőben hat új saját töltőpontot is átad ugyanitt a kizárólag elektromos flottájú autómegosztó.

A Greengo új területbővítését az Airport Hotel Budapest VIP parkolójában és együttműködésében alakították ki, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljaitól 5 percre – áll a cég szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében. A Greengo parkolójából körülbelül 30 másodperces séta után ingyenes transzferek viszik át az általuk megjelölt terminál bejáratához. Ugyanígy érkezéskor a terminálhoz hívható transzferrel szállítják az utasokat az említett saját parkolóba.

A nyári utazási szezon miatt az első időszakban, augusztus végéig a reptéri kimenetelért nem számít fel különdíjat a szolgáltató.

Michaletzky Bálint, a cég ügyvezetője hozzátette, hogy a hat új töltőpont üzembe helyezése mellett a 30 százalék alatti töltöttségű autók töltéséért bónuszperceket is adnak a felhasználóiknak.

A Greengo előtt nem sokkal a Mol Limo jelentette be, hogy autóikkal elérhető lesz a budapesti reptér. Náluk 1990 forint egyszeri pluszdíjat kell fizetni a szolgáltatásért, a Greengo esetében ugyanez az összeg a cég tájékoztatása szerint 1680 forint lesz.

A Greengo 300, kizárólag elektromos autókból álló flottát üzemeltet Budapesten. A szolgáltatással kapcsolatos további információk itt érhetőek el.

A repteret is bevette a Mol Limo

 

"Én azt a definíciót szeretem, hogy ott kezdődik a big data, ahol az adatmennyiség elkezd problémává válni."