Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Rangos nemzetközi díjat nyert el a Bárdi Autó

Az Icertias független svájci minősítő intézet piackutatása alapján a magyar kereskedőhálózat elnyerte a „Best Buy Award” elismerést.

Az átfogó, 1200 fő részvételével készült piackutatás során az Icertias arra volt kíváncsi, hogy a magyar fogyasztók az egyes kategóriákban mely márkákat tartják a legjobb ár-érték arányúnak. Az autóalkatrész kategóriában a vásárlók a Bárdi Autót jelölték meg mint a vállalatot, ahol a legjobb ár-érték arányban vásárolhatnak autóalkatrészt.

Az Icertias Best Buy díjának elnyeréséhez jelentős mértékben hozzájárult a cég egyedülállóan nagy, 4 millió darabos raktárkészlete és felkészült szakembergárdája – olvashatjuk a cég sajtóközleményében. Mint fogalmaznak, nyolcvan kirendeltségével és webshopjával a Bárdi Autó biztosítja, hogy a vásárlók a lehető legrövidebb időn belül jussanak hozzá a megvásárolni kívánt alkatrészhez, garázsipari berendezéshez vagy tartozékhoz.

A Bárdi Autó Zrt. Magyarország egyik legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi vállalata. A cég 3000 főt foglalkoztat; Magyarországon, Szlovákiában és Romániában 132 üzlettel van jelen.

A Bárdi-testvérek által irányított, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás több mint százéves múltra tekint vissza, és 1997-ben alakult meg újra részvénytársasági formában.

cover11

A Bárdi Autó cégcsoport értéke a 24. helyet foglalja el a legnagyobb családi vállalkozások listáján, amelyről a Forbes 2017/szeptemberi számában olvashatsz!

Oszd meg!