zing burger_forbes_üzlet
Fotó: zing burger_forbes_üzlet
Üzlet

Otthon is elkészíthető hamburgerrel rukkolt elő a Zing Burger

Forbes
2020. május 19. 2 perc olvasás

Elindult a Steak&Co, a Zing Burger almárkája, ami előrepácolt hamburger- és grillalapanyagokat hoz házhoz. A cég az első a magyar hamburger piacon, aki kereskedelmi termékként is forgalmazza menüit.

Az koronavírus-járvány miatt a hazai vendéglátásban gyors házhoz szállítást kezdtek el alkalmazni az éttermek, ma pedig már kész ételek mellett előre összekészített, friss alapanyagokból álló boxokat is rendelhetünk.

Susánszky Ádám és csapata túlélte a tavaszi kritikus időszakot, hamar reagálni tudtak a kialakult piaci helyzetre, egyből átálltak a kiszállításra.

Mindezen felül megalapították a Steak&Co-t, vagyis az első hamburger- és grillszettet kiszállító almárkát. A Steak&Co elindulását már régóta tervezték, azonban miután a piaci helyzet meg is követelte a fejlesztést, nem volt kérdés, hogy előrehozzák az indulást:

„Már régóta a fejünkben volt az ötlet, hogy a Zing Burgert kereskedelmi termékként is szeretnénk behozni a piacra, csak eddig kapacitáshiány miatt tolódott ez a projekt. A kialakult helyzetben viszont újra kellett gondolnunk mindent és a lehető leghamarabb reagálni szerettünk volna a jelenlegi szituációra” – nyilatkozta Susánszky Ádám, a Zing Burger egyik alapítója a Forbes-nak eljuttatott közleményében.

Az idei nyár úgyis a kerti grillezésről fog szólni

Kiemelten figyeltek arra, hogy kizárólag hazai és izgalmas pácokban eltett marha- és csirkehúsokat kínáljanak otthoni elkészítésre. Rendelhető Angust marhahúspogácsa, magyar gazdaságokból beszerzett friss zöldség, sajtok, valamint pékműhelyből frissen hozott hamburger zsemle is.

A szettek ízlés szerint összeállíthatók és az útmutató alapján elkészítőek.

Az időzítés pedig nem véletlen. A kialakult helyzet a nyári időszakot is próbára teszi, ám valószínűsíthető, hogy sokkal többet sütünk-főzünk majd a kertben a családdal.

„Normál piaci körülmények szerint is nyár előtt hoztuk volna forgalomba a szetteket, azonban az idei nyár még inkább az otthoni kerti sütögetésről, grillezésről fog szólni, ehhez pedig mi is szeretnénk hozzájárulni és segíteni” – mondta Susánszky Ádám.

Nem az első újításuk, korábban a hamburgergyár kapcsán is írtunk a Zing Burgerről.

Kiemelt kép: Zing Burger