Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Németh Antal, sörfőző, Monyo

Alig nyitott ki, máris bezáratták a szomszédok az új budapesti rendezvényhelyszínt

Egy 17 fős környékbeli társaságnak nem tetszett, hogy a Monyo Land koncertjei hangosak.

Alig nyitott ki a Monyo Land pár hete, a rendezvénytartási engedélyét máris felfüggesztette az önkormányzat, szúrta ki a hírt a Monyo Land Facebook-oldalán a Telex.hu.

Az önkormányzat azután döntött így, hogy egy 17 fős, helyi lakosokból álló csapat a hangkibocsátás szintjének szabálytalanságára hivatkozva megtámadta az engedélyt.

„Ennek értelmében nem szervezhetünk zenés-táncos rendezvényeket a helyszínen, a fellebbezésüket másodfokon Budapest Főváros Kormányhivatala bírálja el. Eddigi működésünk során folyamatosan, több alkalommal végeztünk hitelesített hangmérést, dokumentáltuk hogy a hangkibocsátásra vonatkozó törvényben előírt határértéket betartottuk, így a minket ért vád nem állja meg a helyét” – írták.

A Monyo Land a koncertek megtartásának lehetőségéről, az időpontváltozásokról és a jegyek visszatérítéséről folyamatosan tájékoztatja közönségét.

A kézműves sörfőzde új, kőbányai gyára mellett, a Gyömrői út 148. szám alatt nyitotta meg a koncerthelyszínt, amiről a Forbes.hu is beszámolt. Bár a helyszín meg sem közelíti a 11 500 főt befogadni képes Budapest Park léptékét, de

a Monyoland a maga 1500 fős befogadóképességével így is a nagyobb fővárosi szórakozóhelyek mezőnyébe pozicionálja magát.

Vadiúj üzemet épített és koncerthelyszínt nyit az egyik legnagyobb kisüzemi sörmárka Budapesten

A borítóképen Németh Antal, a Monyo alapítója. Fotó: Sebestyén László


Oszd meg!