Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Minden eddiginél grandiózusabb Pilvakert ígérnek tavaszra a szervezők

Nagyot lép előre a RedBull Magyarország a Pilvakerrel: jövőre az Erkel Színház helyett a Papp László Sportarénában szervezik meg a rendezvényt.

A RedBull közleménye szerint nem csak látványban és a férőhelyek számában újít a rendezvény, 2019-ben behoz néhány új arcot is, köztük Szakács Gergő énekest és Pálmai Annát, a Katona József Színház színésznőjét. A show-ban több új szereplő is feltűnik majd, de hogy kik, az legyen meglepetés, majd kiderül az Arénában. Kautzky Armand persze most sem marad ki a buliból.

Kautzky Armand a Pilvakeren  / Fotó: Red Bull

“Nagyon sokat gondolkoztunk azon, hogy hová vigyük, hogy minél több néző ott tudjon lenni velünk az előadáson. Az Erkel atmoszférája egyedi, azt egy arénában szinte lehetetlen visszaadni, a célunk tehát a Pilvaker hangulatának megőrzése mellett az volt, hogy az új helyszínünk minden adottságát kihasználjuk és megőrizzük a produkció személyes hangvételét ” – mondta a Forbesnak Takács Ákos, a vállalat marketingmenedzsere és egyben a rendezvény ötletgazdája. “Teljesen új és egyedi színpadképet dolgoztunk ki, hogy a leghátsó sorban ülő számára is élmény legyen, rengeteget játszunk a rendelkezésre álló térrel.”


A Pilvaker idén elmaradt, ezt Ákos a váltással indokolta. A  sportaréna befogadóképessége a sokszorosa az eddigi helyszínnek, ezért stratégiát is váltottak. A tavalyi Pilvakerre pár perc alatt elfogytak a jegyek, és egy helyett három előadást kellett megtartani, így összesen hatezer ember láthatta a produkciót, az Aréna viszont ennek a tömegnek a dupláját tudja befogadni, így a jegyértékesítést is hamarabb el fogják kezdeni, a jegyértékesítés október 23-án 10:00-kor indul.  A jegyárakról egyelőre nem kaptunk információt, de egy ekkora váltásnál több mint valószínű, hogy emelkedni fognak.

Oszd meg!