Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A péti Nitrogénművek. Fotó: Forbes archív / Orbital Strangers

Kihallgatás után még két napig bent fogták a rendőrök Bige László topmilliárdost

A Bige Holding Zrt. ellen 2018-ban indult nyomozás után a héten újra kihallgatták az ország egyik leggazdagabb vállalkozóját, akiről a 24.hu úgy tudja, hogy a kihallgatás után még két napig nem engedték ki. 

Az ORFK korábbi tájékoztatása szerint az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytat nyomozást hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és más bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A 24.hu értesülései szerint Bige László kihallgatásával párhuzamosan a hatóságok ismét megszállták a milliárdos nagy vállalkozó szolnoki üzemét, és a lakásában is házkutatást tartottak.

Több milliárd forintjába fájhat a magyar topmilliárdosnak a parlament előtt fekvő törvényjavaslat

A 24.hu megkereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészséget, ahol azt mondták, hogy az ügyészség május 30-án, tehát a fogva tartás 72 órájának lejárta előtt indítványt tett a bűnügyi felügyeletére. Az előzetes letartóztatás elrendelését Nyíregyházi Járásbíróság azonban nem látta indokoltnak. Információk szerint Bige László szabadlábon védekezhet.

Oszd meg!