Üzlet

Kibővül Fördős Zé üzlete, a lelkes amatőrök a célpont

Forbes
2020. szeptember 21. 1 perc olvasás

A Street Kitchen Instant névre hallgató új márkájával a konyhával még csak ismerkedő, de tanulni vágyó érdeklődőket szólítja meg. 

A Fördős Zé szakmai vezetésével működő gasztrocsapat közleményben értesítette a szerkesztőségünket. A tavaszi karantén ideje alatt indított, a négy fal közé szorultakat mindennapi főzési és bevásárlási tippekkel ellátó Bespájzolva című rovat olyan sikeres lett, hogy a cégnél úgy látták: érdemes továbbvinni az alapkoncepciót.

Az Instant elsősorban azoknak szól, akik szeretnének a lehető leggyorsabban valami igazán jó kaját összedobni, de még nem mozognak otthonosan a konyhában, mondjuk egyetemisták. Azt szeretnék átadni, hogy megtartva az arany középutat, minden alapanyag beilleszthető a hétköznapokba.

Az Instant rovatban egytepsis és egylábasos ételek receptjei mellett lesznek mikróban elkészíthető kaják, félkész és készételeket turbózó tippek, öthozzávalós receptek, maradékmentő ételek,

de azt is igyekeznek megmutatni, hogy a spájzban lapuló befőttek és savanyúságok miként használhatóak fel, a megszokottaktól eltérően. 

Fördős Zé még 2019 áprilisában szerepelt a címlapunkon.

Borítókép: Forbes