Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kép: William Iven // Unsplash

Jövőre jön az olcsóbb iPhone, ennyibe fog kerülni

A TF Securities elemzőjére hivatkozva írja a CNBC, hogy 2020 első negyedévében az Apple új, házon belül olcsónak számító készüléket mutat be, iPhone SE2 néven. 

Az Apple oldaláról egyelőre nem érkezett megerősítés a hír kapcsán. A CNBC információi szerint az új készülék az iPhone 11-es processzorával lesz felvértezve, a design tekintetében az iPhone 8 örököse lesz, ez azért lehet, mert így a cég fel tudja használni a korábbi generációból visszamaradt anyagokat, és csak pár dolgon, köztük a processzoron és a kamerán kell módosítani. A színválaszték tekintetében az ezüst, a  sötétszürke és a piros között lehet majd választani.

A megszólaltatott elemző szerint az Apple első sorban az iPhone 6-ost használó bázisát célozza, becslések szerint nagyjából 200 millió embernél még vagy a 6, vagy a 6s készülék van használatban. Az SE2-től azt várják, hogy a jövő évi növekedés motorja legyen. 

Az iPhone SE2 ára a cikk szerint 399 dollárról indul majd.

 

A címlapi kép csak illusztráció

 

Fontosabb, hogy stílusod legyen, mint hogy trófeáid