Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]

Bővebben

Ismét változtat a poggyászszabályokon a Wizzair: kisebb csomagot lehet csak ingyen felvinni a fedélzetre

November 1-jétől megint teker egyet a Wizzair a kézipoggyászok érintő szabályokon, ezt a légitársaság honlapján jelentették be.

Ezekkel a változásokkal érdemes számolni:

  •  Kisebb méretű, legfeljebb 40 × 30 × 20 cm méretű ingyenes kézipoggyászt a fedélzetre minden utas magával vihet.
  • A WIZZ Priority szolgáltatást megvásároló utasok továbbá egy nagyobb méretű kézipoggyászt is felvihetnek az utastérbe, amelynek mérete legfeljebb 55 × 40 × 23 cm lehet.
  • A feladott poggyászoknál egy új, 10 kg tömegű kategóriát is bevezet a már meglévő 20 és 32 kg-os lehetőségek mellett.

Így a gurulós bőröndért már mindenképp fizetni kell. Akik már korábban megvásárolták a jegyüket, azokra a következő feltételek érvényesek:

  • A kézipoggyászokra vonatkozó új szabályok 2018. október 10-től érvényesek a november 1-jei vagy azt követő dátumra szóló vásárlások esetén.
  • Az utasoknak, akik október 10. előtt vásároltak jegyet WIZZ Priority szolgáltatás nélkül 2018. november 1-jére vagy későbbi dátumra, ingyenes 10 kg tömegű feladott poggyászt adunk a foglaláshoz.
  • Az utasok, akik már megvásárolták a 20 vagy 32 kg tömegű feladott poggyász szállítását, WIZZ Priority szolgáltatásban részesülnek.
 

Mert helyes ugyan, ha az ember felkészül a legrosszabbra, de bizonyosra mégsem szabad venni.