Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ingyenessé teszi appját a Predeem gyógyszerek rendeléséhez

Mobilról lehet rajtuk keresztül gyógyszert és élelmiszert rendelni, amit csak fel kell kapni a helyszínen. Nem kell sorbanállni, így fertőzésveszély sincs.

Gyógyszer- és élelmiszerrendelésre ingyenesen elérhetővé teszi mobilalkalmazását a felhasználók és vállalkozások előtt a Predeem – értesítette a cég a Forbes szerkesztőségét.

A Predeem mobilvásárlási platformmal kereskedelmi termékek előrendelését és mobilos vásárlását segít lebonyolítani kis- és középvállalkozások számára.

A vásárlók sorban állás nélkül hozzájuthatnak az előzetesen megrendelt termékekhez/gyógyszerekhez, majd azokat az üzleten kívül átvehetik, akár parkolás nélkül is.

„Jelen esetben kiváló lehetőséget biztosít gyógyszertáraknak és kiskereskedelmi vállalkozásoknak, hogy forgalmukat előrendelési rendszerben bonyolítsák le. Így a vírusveszély csökkenthető, mivel a személyes kontaktus a lehető legrövidebb ideig tart” – mondja Pataki Gábor, a Predeem alapítója.

A megoldással a vírusveszélyt próbálják minimálisra csökkenteni, mivel így a boltok, gyógyszertárak személyzete és a vásárlók nem tartózkodnak egy légtérben. A vásárlóknak nem szükséges sorban állni az előrendelt termékekért, vagy ha a kívánt termék nem elérhető, akkor a felesleges kimozdulás és utazás is megspórolható, a cégek számára pedig gyorsan bevezethető a rendszer, nem szükséges informatikai fejlesztés és nem jelent költséget.

Így működik a rendszer:

  • A mobilalkalmazást bárki ingyen letöltheti
  • Az appban megkeresheti a legközelebbi gyógyszertárat/élelmiszerboltot
  • Az előrendelt termékek ellenértéke a helyszínen bankkártyával vagy a mobilalkalmazáson belül előre is kifizethető
  • Mobiltelefonjáról leadhatja előrendelését, valamint az érkezés várható időpontját, esetleg autója típusát és rendszámát, ezzel is segítve a gyors és hatékony áru átvételt
  • Az üzlethez/gyógyszertárhoz érkezve az erre kijelölt személy az üzlet előtt az autóba beadja a megrendelt termékeket.

A házhoz szállítás viszont nem része a szolgáltatásnak, hiszen fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a fenntartható fejlődést, melyhez azzal járulunk hozzá, hogy nem lassítjuk a városok már amúgy is túlzsúfolt közlekedését a futárok alkalmazásával.

Oszd meg!