Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Helytálltak, 50 ezer forintot kapnak a drogérialánc magyar munkatársai

A német drogérialánc magyar leánya, a dm Kft. így köszöni meg dolgozói járványhelyzetben tanúsított munkáját, kitartását, szakmai és magánemberként mutatott hozzáállását.

Az összesen majdnem 150 millió forintból a vállalat közel 3000 munkavállalója egyidejűleg részesül – írja a Storeinsider. A dm dolgozói pozíciótól és bértől függetlenül ugyanakkora összeget kapnak utalvány formájában egyéni erőfeszítéseik elismeréseként az októberi fizetésük mellé.

„Gazdasági közösségünket egyben szolidaritási közösségnek is tekintjük. Így a rendkívüli helyzetre és az előttünk álló kihívásokra tekintettel fontosnak tartjuk, hogy a lehetőségeinkhez mérten anyagilag is támogassuk munkatársainkat, ezzel is kifejezve hálánkat, azért, amit a közösség szolgálatában tettetek!” – fogalmazott Csoknyainé Horváth Gertrud, a dm ügyvezetője a vállalat munkatársainak írt levelében.

A dm-drogerie markt Kft. 2019-ben 100,7 milliárd forintos forgalom mellett 2,7 milliárdos adózott eredménnyel zárt.

Oszd meg!

Arra fókuszálunk, hogy mi az emberek természetes erőssége, és a vezetőségi időnket arra szánjuk, hogy megpróbálunk lehetőséget találni nekik, hogy minden nap használhassák ezeket az erősségeiket.

Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója