Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]

Bővebben

Hazai cég még nem kapott olyan elismerést, mint most a Waberer’s

A magyar közúti fuvarozó vállalat az SAP Quality Awards innováció kategóriájában nyerte el az ezüst minősítést. A díjjal a Waberer’s olyan nevekhez csatlakozott, mint a Lamborghini, a T-Systems, a Vodafone, a Lidl vagy a Mondelez.

Elnyerte a Waberer’s az SAP innovációs díját vállalatirányítási rendszerének átfogó és példaértékű modernizálásáért. A vállalat 2017 januárjában vezette be az SAP vállalatirányítás rendszerét, lecserélve a cég korábbi, Oracle-alapokra épülő megoldását. A beruházás révén nem csak az 56 tagvállalat irányítása vált hatékonyabbá, de jelentősen felgyorsult az üzleti döntéshozatali folyamat is, és korszerűbbé vált a több mint 4300 kamionból álló flotta üzemeltetése is. Az SAP rendszerét a Waberer’s rekordidő alatt (10 hónap) vezette be.

Az SAP szoftvergyártó 2005 óta díjazza a felhasználóit.

Idén 223 szervezet nevezését értékelte a zsűri az európai, afrikai, közel-keleti térségből, ezek közül találták egyik legjobbnak a Waberer’s-nél lezajlott bevezetést. Az SAP Quality Awards történetében hazai cég még nem kapott ilyen rangos elismerést.

Az elmúlt években a díj különböző kategóriáiban díjazottként került ki többek között a T-Systems, a Vodafone, a Lidl vagy a svájci Mondelez.

210 milliárd forintot fuvarozott össze a Waberer’s

 

"Nem vagyok gazdag (...): én egy szegény ember vagyok, akinek sok pénze van, és a kettő nem ugyanaz."

Gabriel García Márquez, író