Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

GVH: a Central Média és az RTL már inkább nem bútorozna össze

Rövid közleményben tudatta a GVH, hogy megszüntette a Magyar RTL Televízió Zrt. és a Central Digitális Média Kft. összefonódásának vizsgálatát.

„Az eljárás során ugyanis kiderült: időközben a felek fúzióval kapcsolatos akarategyezsége megszűnt, így az eljárás okafogyottá vált” – írja a hivatal.

A szervezet szerint az eladó fél Central Médiacsoport már nem szeretne üzletet, ezért nincs értelme tovább vizsgálódni.

„A Magyar RTL Televízió Zrt. (M-RTL) 2016 szeptemberében kötött szerződést a Central Digitális Média Kft. 30 százalékának megszerzésére, azonban a fúziót a GVH – a Médiatanács kötelező erejű szakhatósági állásfoglalása alapján – nem engedélyezte. Az M-RTL a hatóság döntését követően bírósághoz fordult, mely új eljárásra kötelezte a versenyhatóságot.”

A Central Médiacsoport a Forbes 2020 januári listája szerinti 30. leggazdagabb magyar milliárdos, Varga Zoltán érdekeltsége. A cégcsoport üzemelteti többek közt a 24.hu és az nlc.hu internetes portálokat is.

Borítókép: a Central Médiacsoport hivatalos Facebook-oldala

Oszd meg!

Arra fókuszálunk, hogy mi az emberek természetes erőssége, és a vezetőségi időnket arra szánjuk, hogy megpróbálunk lehetőséget találni nekik, hogy minden nap használhassák ezeket az erősségeiket.

Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója