Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ennyibe kerül a legolcsóbb jegy a tavaszi Pilvakerre

A szervezők átvitték a produkciót a Papp László Budapest Sportarénába, így várható volt, hogy emelnek a jegyárakon. Emeltek is, meg nem is.

Az alapjegy ára az előző Pilvakerhez hasonlóan 2990 forint maradt, de bevezettek új, drágább helyeket is, 4990 illetve 5990 forintos áron, de lehetőség van  VIP-jegy váltására is, stílszerűen az 18480 forintért. A szervezők minden eddiginél nagyobb durranást ígérnek tavaszra, amit az emelt jegyárak miatt valószínűleg mindenki számon is fog kérni rajtuk.

Bár még nem végleges az előadók listája, akikre biztosan lehet számítani: Papp Szabi, Meszes Balázs, Járai Márk, Szakács Gergő, Szivák Zsolt, Lábas Viki, Kollányi Zsuzsi és Singh Viki hangja, Sub Bass Monster, Fluor Tomi, Marsalkó Dávid, Wolfie, Deego, Dipa, Bom, Fura Csé agyafúrt rímei valamint Kautzky Armand osztályfőnök-karaktere.

A közel húszezer forintos VIP csomag tartalma pedig soron kívüli bejutás és Pilvaker ajándékcsomag

 

Oszd meg!