Csendben világhírű, 200 éves és magyar. Mi az?

Talán olvastad – mert még a Washington Post és a New York Times is lehozta –, hogy januári számunkat idő előtt vissza kellett hívni az újságárusoktól. A Hell Energy tulajdonosai kértek ideiglenes intézkedést […]

Bővebben

Elkészítik Magyarország legnagyobb falfestményét, várják a pályamunkákat

Rendhagyó akciót hirdetett egy ipari ingatlanokkal foglalkozó cég.

Az ipari ingatlanokkal foglalkozó CTP a közterületi plakátkiállításokat szervező ARC közreműködésével Magyarország eddigi legnagyobb falfestmény-tervező pályázatát hirdette meg, keresik azt az alkotást, amely a zsűri szemében a legjobb választás, hogy több mint 4500 négyzetméter felületen megvalósuljon az M1-es autópálya és az 1-es főút közvetlen közelében, a CTP biatorbágyi logisztikai épületének homlokzatán – tudatták a Forbes.hu szerkesztőségével a pályázat kiírói.

Az Art Wall projektet a régióban aktív CTP először hirdeti meg Magyarországon. A pályázóknak az arcmagazin.hu oldalon kell regisztrálniuk, ide tölthetik fel pályamunkáikat március 9., 12 óráig.

A pályázaton nem csak a megvalósuló falkép tervezője kap díjat, hanem a zsűri által kiválasztott 13 mű alkotói és egy közönségdíjas alkotás is. A nyertes, megvalósításra választott pályázó művének díjazása 1 000 000 Ft, a díjazás összértéke bruttó 4 100 000 Ft.

Az óriási falfestményt a nyertes mű alapján egy erre a feladatra szakosodott cég készíti majd el legkésőbb idén nyárig.

Borítókép: A CTP biatorbágyi ipari parkja. Forrás: CTP

 

"Minden értelmes ember önfejűnek tűnik időnként."