Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Élesedik a verseny az ételrendelő szolgáltatók között: a Netpincér ingyenes kiszállítással erősít rá

A Netpincér Go április végéig ingyen szállít ki – ez nagy segítség a padlóra került vendéglátóiparnak is. És jól mutatja, hogy felpörgött a házhozszállítás piaca.

Valósággal felrobbantotta az ételkiszállítás piacát a járvány, a korlátozó intézkedések miatt sokan dolgoznak otthonról, miközben az éttermek túlélési stratégiája is a profilváltás lett. A piac két nagy szereplője, a Netpincér Go és a Wolt mellé beszállt egy harmadik is, az egykori Taxify-ból lett Bolt is belevág az ételházhozszállításba. Közben a Wolt áfacsökkentésért lobbizik, a Netpincér Go pedig kedvezménnyel próbálja magához csalogatni az ügyfeleket, a remélt forgalomnövekedés persze segítség a most bajba került éttermeknek is.

Áprilisban országszerte 27 településen több száz étterem kínálatából díjmentes a NetPincér Go házhoz szállítás a hónap végéig

– jelentette be a társaság.

Netpincér Go: 200 új futár, behúzták partnernek a Burger Kinget is

Az elmúlt három hét során több mint 900 étterem jelezte csatlakozási szándékát, a legújabb partner a Burger King, 41 hazai éttermével. A kijárási korlátozás következtében a kávézóknak és éttermeknek új működési modellre kellett átállniuk ahhoz, hogy pótolni tudják a vendégforgalom kiesését. A Netpincér eddig is több, mint 2000 éttermi partnerrel működött, ehhez az elmúlt három hét során már csaknem 900 étterem jelezte csatlakozási szándékát.

A cég futárszámbővítéssel is reagál a szélesedő éttermi palettára: márciusban több, mint 200 új futárpartnert szerződtettek le.

A likviditási gondokkal küzdő éttermeknek március elején lehetővé tették, hogy ideiglenesen heti elszámolásra álljanak át, egymilliós megrendelői bázisukat pedig arra buzdítják, hogy ételrendeléssel segítsék a bajba jutott vendéglátóhelyeket.

Átálltak érintésmentes kiszállításra, az ilyen megrendelések aránya 50 százalék körül mozog. 

A Netpincér alapítványokat is támogat: az oldalon keresztül a Magyar Vöröskereszt és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet közös járványügyi kezdeményezésére is lehet adakozni.


 

"Különös szervezetem van. Nem emlékszem rá, hogy munka közben valaha is elfáradtam volna, csak a semmittevés merít ki végképp."