Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Az IKEA 2020-tól elektromos autókkal szeretne szállítani öt nagyvárosban

A világ legtöbb IKEA-üzletét tulajdonló IKEA Group bejelentette, hogy 2020-tól Amszterdam, Los Angeles, New York, Párizs és Sanghaj belvárosában elektromos vagy más zéróemissziós járművekkel szállítanak házhoz.

A világ legnagyobb bútorkereskedője kijelentette, hogy mindez azt jelenti, hogy a házhozszállítások 25 százaléka zéró emisszióssá válhat 2020-tól – tudósít a Reuters.

De itt nem állnak meg, 2025-re megcélozták, hogy minden, legfeljebb egy mérföldes (kb. 1,6 km) szállításukat elektromos vagy más környezetkímélő járművel valósítsák meg.

Jesper Brodin, az IKEA Group CEO-ja elmondta, hogy számukra létfontosságú, hogy az üzleti növekedést fenntartható módon érjék el, ezért gyorsítják fel öt nagyvárosban az elektromos járművekre való átállást. A 30 országban 366 üzlettel jelen lévő IKEA Group a márkatulajdonos Inter IKEA legnagyobb franchise-a világszerte.

Oszd meg!