Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Az HBO GO szép csöndben legálisan letölthetővé tette a tartalmainak nagyrészét

Szögre akaszthatják a kalózsapkájukat azok az HBO GO júzerek, akik eddig illegálisan töltögették le a filmeket és a sorozatokat, hogy ne a mobil adatkeretüket zabálja a filmnézés utazás közben. 

A musoron.hu szúrta ki az extra funkciót az  HBO GO app-ban, mely lehetővé teszi, hogy lementsük a megnézésre váró filmeket és sorozatokat, amiket aztán internet nélkül is meg lehet nézni. A letöltés után 30 napja van a júzereknek a tartalomfogyasztásra, utána viszont egy licensz megújításával továbbra is elérhető marad az epizód, nem kell újra letölteni.  A használat pofonegyszerű, a filmre vagy sorozatva bökve az “Epizódok letöltése” opciót kell választani, utána pedig lehet szelektálni (a funkció csak az androidos appban érhető el).

 A már letöltött tartalmak az oldalsó menüsor megnyitásával érhetőek el, letöltés közben a rendszer azt is megmondja, hogy mennyi idő van még hátra a letöltésből, a beérkezés után pedig feltünteti, hogy meddig marad a tárban a film. 

A HBO saját gyártású tartalmainak közel száz százaléka lementhető, bizonyos filmek esetén viszont csak online streamre van lehetőség, de ezek száma elenyésző, lehet nézni szinte minden slágersorozatot, ide értve a Trónok harcát és a Csernobilt is. A GO ezzel régi adósságot törleszt, a Netflixnél ez a funkció már 2017 óta elérhető, de ott is akadnak olyan tartalmak, melyeket nem lehet letölteni. 

Felkötheti a gatyát a Netflix, az HBO lecsapott a Jóbarátokra


A hibák mindig megbocsáthatók, ha van elég bátorságod, hogy beismerd őket.